Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Gasten kunnen weer in ons restaurant ontbijten, lunchen en dineren. Tevens zijn de bar, terras en zwembad geopend. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Wij heten U graag persoonlijk welkom, we maken U wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Wij verzorgen een gastvrije incheck op 1,5 meter afstand voor u. Al onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van de deuren, trapleuningen, liftknoppen in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen en dragen daarnaast mondkapjes.

En overal in het hotel zijn duidelijke vloerstickers en wegbewijzering aanwezig voor een duidelijke routing.

Als U bij uw boeking nog geen restaurant reservering heeft gemaakt verzoeken wij U dat direct bij check in te doen. Het is noodzakelijk om voor ontbijt en voor diner te reserveren.

Eten & drinken

Ontbijt, Lunch en Diner is op dit moment alleen mogelijk voor gasten met een hotelovernachting.

Brunch en Live Cooking
Helaas kunnen wij op dit moment geen brunch of Live Cooking aanbieden.

Roomservice
Voor hotelgasten die liever op hun kamer dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. Dit is mogelijk tot 22:30.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor gasten met een hotelovernachting. U kunt vooraf of bij inchecken een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook de hygiënevoorschriften zoals hierboven beschreven.

Fitness & Wellness

Vanaf 1 juli zijn onze fitness- en wellnessruimtes weer geopend.
Reserveren is noodzakelijk voor de wellness.

Zalen

Wij verwelkomen u graag voor uw zakelijke bijeenkomst. Tot 30 personen is dit zeker mogelijk. Indien er sprake is van noodzaak voor uw bedrijf dan kan dit zelfs tot 100 personen.

Hieronder treft u de benodigde informatie aan. De veiligheid voor ons personeel en onze gasten staan voorop.

Een veilige meeting, wij vragen uw aandacht!

 • Wij heten u, als contactpersoon, van harte welkom bij onze sales balie op de begane grond.
 • Onze vergaderzalen zijn aangepast zodat er 1,5 meter afstand is.
 • In het gehele hotel en bij de vergaderzalen staan looproutes aangegeven.
 • Bij de entree en op meerdere punten verzorgen wij desinfectie voor de handen.
 • Algemene schoonmaak en desinfectie van contactoppervlakken als liftknoppen en trapleuningen gebeurt meerdere keren per dag.
 • Onze medewerkers wassen achter de schermen continu de handen met desinfectiezeep en dragen mondkapjes.
 • Hotel van der Valk Vianen volgt de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

Wat verwachten wij van u?

Graag zien wij voorafgaand aan uw bijeenkomst, de volgende details van u tegemoet betrekking hebbende op uw reservering:

 • De juiste aankomsttijd en vertrektijd van uw gezelschap. Daar wij verwachten dat uw gasten gedoseerd binnen komen in de zaal en gedoseerd de zaal verlaten. Dit in verband met de eenrichtingslooproute. (Denkt u hierbij ook aan de aankomst van uw organisatoren, rekening houdend met een eventuele opbouwtijd)
 • Uw pauze tijden. Indien u gebruik zal gaan maken van een lunch en/of diner, moeten wij werken in tijdsblokken. Het dringende verzoek om u te houden aan de tijden die zijn afgesproken.
 • Indien op rekening betalen niet mogelijk is; Betalingen graag alleen per creditcard of per pin.
 • De eventuele dieetwensen en/of allergieën van u.
 • Even een frisse neus halen en/ of de zaal verlaten, wij denken graag met u mee!