Direct naar de contentDirect naar de footer

E-Chopper

Huur onze nieuwe E-Choppers!

Stap op de E-chopper en geniet van de mooie natuur op een milieuvriendelijke manier.
De E-Chopper is 100% elektrisch en gaat ongeveer 25 km per uur, geen helm nodig dus!
Wel dient u in het bezit te zijn van een scooter- of autorijbewijs.

Een hele dag rijden voor iedereen

Een hele dag rijden voor iedereen

Ontdek Vianen en omgeving op een stoere, milieuvriendelijke manier door het huren van een E-Chopper. Tour een heerlijk stukje door de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat Vianen en omgeving te bieden heeft! De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk. Omdat de E-Chopper 25 kilometer per uur gaat, is er geen helmplicht. Met een auto- of scooterrijbewijs mag u de E-Chopper besturen.

De E-Chopper trekt vlot op en heeft een actieradius van maar liefst 50 kilometer. Zo kunt u een prachtige tour maken door het mooie rivierenlandschap.

De E-chopper heeft een lage instap en is daardoor voor iedereen geschikt, jong en oud!

Wilt u een E-chopper huren? Dan moet u in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. De E-Chopper is te huren voor: €65,00 per E-Chopper, per dag. Verblijft u nietbij ons in het hotel? Dan vragen wij een borg van €100,- per E-Chopper of creditcard gegevens ter garantie.

De E-Choppers zijn alleen telefonisch te reserveren.

Vragen of direct reserveren? Neem dan contact op met onze receptie via vianen@valk.com of telefonisch via: 0347 325959. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Bekijk de mogelijkheden

Tarieven

E-Chopper: €65.00 per dag