Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen in Hotel Vianen
Vier de feestdagen in Hotel Vianen

Culinair genieten!

4 gangen menu

Kerstmenu

Amuse

Voorgerecht

Carpaccio* | truffellak | tomberry’s | rucola | pijnboompitten | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas

*Supplement van eendenleverkrullen €4,50

Zalm & hamachi sashimi | frisse yuzu dressing | bosui | ingelegde radijs | zeewierkaviaar | macadamianoten

Beeftataki in Oosterse marinade | beukenzwammen | fijne bosui | taugé | krokante uitjes

Rode bieten panna cotta | geitenkaas cheesecake | vijg | honing | krokante pastinaak

Tussengerecht

Kreeftenbouillon | heilbot |saffraan risotto

Wildbouillon | paddenstoelenravioli

Vega variant met groentebouillon

Hoofdgerecht

Tournedos | gebrande bloemkoolpuree | gegrilde oesterzwammen | pistache nootjes | zacht gegaarde prei torentjes

Kabeljauw | gremolata | coquille | linguine | truffelroomsaus | geschaafde Belper knolle

Zeetong * | zeekraal | Hollandse garnalen | citroen-boterjus

*Meerprijs €11,50

Hertenbiefstuk | aardpeerpuree | rode biet | wildsaus met bramen en donkere chocolade | pistache nootjes

Pompoen tarte tatin | cantharellen | pecannoten | truffel-honing crème fraîche

Nagerecht

Chocolade “kerstbal” gevuld met bosvruchten | chocoladelint | meringue | vanillemousse | nougat ijs