Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen in Hotel Vianen
Vier de feestdagen in Hotel Vianen

Culinair genieten!

;

Feestdagen

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Beide Kerstdagen ontvangen wij u graag vanaf 11.00 uur bij onze Kerstbrunch. Om 11.30 uur openen wij het feestelijke buffet!
Kerst Matinee Live Cooking

Kerst Matinee Live Cooking

1e Kerstdag Kerst Matinee Live Cooking vanaf 13.30 uur. Geniet met uw familie en/of vrienden van het ruime aanbod aan overheerlijke gerechten.
Kerst Diner

Kerst Diner

Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij een spetterend kerstdiner. Geniet in stijl van een zorgvuldig samengesteld en smaakvol diner. Samen zullen wij er voor zorgen dat u een avond beleeft om niet te vergeten.
Kerst live Cooking

Kerst live Cooking

Beide Kerstdagen presenteren wij vanaf 16.30 uur het Live Cooking buffet. Onze koks bereiden uw gerechten à la minute in onze nieuwe buffetkeuken.
Nieuwjaarsbrunch

Nieuwjaarsbrunch

Uw familie en/of vrienden een gelukkig nieuwjaar wensen? Onze Nieuwjaarsbrunch is hier uitermate geschikt voor onder het genot van een hapje en een drankje.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
2323 beoordelingen
Hendrik van Rooijen
Hotel Vianen 
We hebben gezellig en goed een lekker hapje gegeten en konden onderwijl lekker bijkletsen

Met name de gevulde varkenshaas was erg lekker en goed gebakken. Ook de cordon blue was prima gebakken met een overheerlijk kaassaus!!

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

Tijdens de Kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van luxe en comfort in Van der Valk Hotel Vianen. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie, een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw Kerst compleet!

Arrangementen