Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu 4 gangen

Voorgerechten

CARPACCIO
Oude kaas | pijnboompitten | tomberries| kappertjes | rucola | truffellak

KALFSTARTAAR
Kwartel ei | cornichons | Amsterdamse ui | picalilly mayonaise

SUSHI & SASHIMI
Sashimi van gemarineerde zalm | ceviche van coquille | uramaki met ossenhaas |
uramaki met Japanse paling | crispy sushi met verse tonijn

CEVICHE VAN HAMACHI & COQUILLE
Yuzu dressing | Spaanse peper | bosui | yuzu furikake | limoen

SUSHI & SASHIMI VEGA
Sashimi van watermeloen en courgette | twee stuks uramaki met roomkaas, avocado & mango |
panko kwartel ei

PROEVERIJ VEGA
Pani puri met tomatenvulling | gaufrette van rode biet gevuld met geitenkaas, honingcrème en walnoot crumble | uramaki met roomkaas, avocado, rode peper & gel van mango | feta-tomaten kroketje

Tussengerechten

KNOLSELDERIJSOEP ( mogelijk zonder chorizo)
Gerookte knolselderij | chorizo crumble

POMPOENSOEP
Geroosterde pompoenpitten | blauwe kaas

OSSENSTAARTSOEP
Ossenstaartvlees | lente-ui | taugé

POMODORISOEP
Romantica tomaat| balletjes | room

Hoofdgerechten

TOURNEDOS
Gegrilde koningszwam| puree van pastinaak| gegaarde prei | Madeira jus
supplement; eendenlever

DUO VAN HERT
Hertenbiefstuk |hertensukade| pompoen crème | cantharellen| wildsaus

HEILBOT
Risotto met zwarte knoflook | asperge | inktvis | saffraanjus

TONGFILET
Puree van bataat | zeevruchten | zeekraal | Hollandse garnalen | Hollandaise saus gemaakt met kreeft

TARTE TATIN MET POMPOEN
Pecannoten | cantharellen | truffelcrème

RAVIOLI
Gevuld met ricotta en spinazie | verse truffel | geschaafde kaas | romige saus

Nagerechten

TIRAMISU
Nieuwe stijl| Ferrero Rocher ijs |chocolade | slagroom

TARTE TATIN
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom

GRAND DESSERT
Tiramisu | macaron | ijs van bokkenpootjes| panna cotta van chocolade | pastel de nata | slagroom

KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT
5 soorten kaas | uienchutney |appelpeer stroop| kletzenbrood

Kerst a la carte

Menu prijs € 74.50 (inclusief glas prosecco)

Voorgerechten

CARPACCIO 18.50
Oude kaas | pijnboompitten | tomberries| kappertjes | rucola | truffellak

KALFSTARTAAR 18.50
Kwartelei | cornichons | Amsterdamse ui | picalilly mayonaise

SUSHI & SASHIMI 19.50
Sashimi van gemarineerde zalm | ceviche van coquille | uramaki met ossenhaas |
uramaki met Japanse paling | crispy sushi met verse tonijn

CEVICHE VAN HAMACHI & COQUILLE 19.50
Yuzu dressing | Spaanse peper | bosui | yuzu furikake | limoen

SUSHI & SASHIMI VEGA 18.50
Sashimi van watermeloen en courgette | twee stuks uramaki met roomkaas, avocado & mango |
panko kwartel ei

PROEVERIJ VEGA 19.50
Pani puri met tomatenvulling | gaufrette van rode biet gevuld met geitenkaas, honingcrème en walnoot crumble | uramaki met roomkaas, avocado, rode peper & gel van mango | feta-tomaten kroketje

Tussengerechten

KNOLSELDERIJSOEP ( mogelijk zonder chorizo) 9.00
Gerookte knolselderij | chorizo crumble

POMPOENSOEP 9.00
Geroosterde pompoenpitten | blauwe kaas

OSSENSTAARTSOEP 9.00
Ossenstaartvlees | lente-ui | taugé

POMODORISOEP 9.00
Romantica tomaat| balletjes | room

Hoofdgerechten

TOURNEDOS 36.50
Gegrilde koningszwam| puree van pastinaak| gegaarde prei | Madeira jus
supplement; eendenlever 6.50

DUO VAN HERT 35.50
Hertenbiefstuk |hertensukade| pompoen crème | cantharellen| wildsaus

HEILBOT 33.50
Risotto met zwarte knoflook | asperge | inktvis | saffraanjus

TONGFILET 36.50
Puree van bataat | zeevruchten | zeekraal | Hollandse garnalen | Hollandaise saus gemaakt met kreeft

TARTE TATIN MET POMPOEN 30.50
Pecannoten | cantharellen | truffelcrème

RAVIOLI 30.50
Gevuld met ricotta en spinazie | verse truffel | geschaafde kaas | romige saus

Nagerechten

TIRAMISU 12.50
Nieuwe stijl| Ferrero Rocher ijs |chocolade | slagroom

TARTE TATIN 12.50
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom

GRAND DESSERT 14.50
Tiramisu | macaron | bokkenpootjes ijs | panna cotta van chocolade | pastel de nata | slagroom

KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT 14.50
5 soorten kaas | uienchutney |appelpeer stroop| kletzenbrood

Kerst kindermenu

Bij het 3-gangen menu vervalt het tussengerecht.

Kerstmenu

Amuse

Voorgerecht

Carpaccio
Kruidendressing | salade van komkommer | tomberry’s | pijnboompitten

Ardenner ham en meloen
verschillende soorten meloen | Ardennerham

Tussengerecht

Tomatensoep
Balletjes | groene kruiden

Hoofdgerecht

Toeki tek
Broodje hamburger |kipnuggets | friet

Vis duo
Zalm | gamba’s | bospeentjes | puree

Mixed grill
Kipfilet | biefstukje | bospeentjes | puree


Nagerecht
Verrassingsdessert

Kerst Menu's