Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen in Hotel Vianen
Vier de feestdagen in Hotel Vianen

Culinair genieten!

3 gangen menu (24 december 2022)

Voorgerechten

CARPACCIO

Oude kaas | pijnboompitten gedroogde tomaat | rucola | pesto crème

KALFSTARTAAR

Verse tonijn | tonijn crème| limoen mayonaise

SASHIMI VAN ZALM

Yuzu marinade | avocado crème | ingelegde komkommer | sojasaus met limoen

Hoofdgerechten

TOURNEDOS

Ganzenlever | courgette | puree van kastanje |Madeira jus

VIS PALLET

Tongfilet | kreeft | coquille luchtige botersaus met citroen | puree van waterkers | ingelegde komkommer

HERT

Hertenbiefstuk |hertensukade| puree van aardpeer | rode biet | pistache nootjes | wildsaus van bramen en donkere chocolade

Nagerecht

GEVULDE CHOCOLADE KERSTBAL

Dulce de leche mousse | ijs van walnoten en honing | karamelnoten

Prijs per persoon: € 59.50