Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen in Hotel Vianen
Vier de feestdagen in Hotel Vianen

4 gangen menu

Kerstmenu 2023

Voorgerechten

CARPACCIO
Oude kaas | pijnboompitten | tomberries| kappertjes | rucola | truffellak

KALFSTARTAAR
Kwartel ei | cornichons | Amsterdamse ui | picalilly mayonaise

SUSHI & SASHIMI
Sashimi van gemarineerde zalm | ceviche van coquille | uramaki met ossenhaas |
uramaki met Japanse paling | crispy sushi met verse tonijn

CEVICHE VAN HAMACHI & COQUILLE
Yuzu dressing | Spaanse peper | bosui | yuzu furikake | limoen

SUSHI & SASHIMI VEGA
Sashimi van watermeloen en courgette | twee stuks uramaki met roomkaas, avocado & mango |
panko kwartel ei

PROEVERIJ VEGA
Pani puri met tomatenvulling | gaufrette van rode biet gevuld met geitenkaas, honingcrème en walnoot crumble | uramaki met roomkaas, avocado, rode peper & gel van mango | feta-tomaten kroketje

Tussengerechten

KNOLSELDERIJSOEP ( mogelijk zonder chorizo)
Gerookte knolselderij | chorizo crumble

POMPOENSOEP
Geroosterde pompoenpitten | blauwe kaas

OSSENSTAARTSOEP
Ossenstaartvlees | lente-ui | taugé

POMODORISOEP
Romantica tomaat| balletjes | room

Hoofdgerechten

TOURNEDOS
Gegrilde koningszwam| puree van pastinaak| gegaarde prei | Madeira jus
supplement; eendenlever

DUO VAN HERT
Hertenbiefstuk |hertensukade| pompoen crème | cantharellen| wildsaus

HEILBOT
Risotto met zwarte knoflook | asperge | inktvis | saffraanjus

TONGFILET
Puree van bataat | zeevruchten | zeekraal | Hollandse garnalen | Hollandaise saus gemaakt met kreeft

TARTE TATIN MET POMPOEN
Pecannoten | cantharellen | truffelcrème

RAVIOLI
Gevuld met ricotta en spinazie | verse truffel | geschaafde kaas | romige saus

Nagerechten

TIRAMISU
Nieuwe stijl| Ferrero Rocher ijs |chocolade | slagroom

TARTE TATIN
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom

GRAND DESSERT
Tiramisu | macaron | ijs van bokkenpootjes| panna cotta van chocolade | pastel de nata | slagroom

KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT
5 soorten kaas | uienchutney |appelpeer stroop| kletzenbrood