Kerstmenu 2023
Voorgerechten
CARPACCIO
Oude kaas | pijnboompitten | tomberries| kappertjes | rucola | truffellak
KALFSTARTAAR
Kwartel ei | cornichons | Amsterdamse ui | picalilly mayonaise
SUSHI & SASHIMI
Sashimi van gemarineerde zalm | ceviche van coquille | uramaki met ossenhaas |
uramaki met Japanse paling | crispy sushi met verse tonijn
CEVICHE VAN HAMACHI & COQUILLE
Yuzu dressing | Spaanse peper | bosui | yuzu furikake | limoen
SUSHI & SASHIMI VEGA
Sashimi van watermeloen en courgette | twee stuks uramaki met roomkaas, avocado & mango |
panko kwartel ei
PROEVERIJ VEGA
Pani puri met tomatenvulling | gaufrette van rode biet gevuld met geitenkaas, honingcrème en walnoot crumble | uramaki met roomkaas, avocado, rode peper & gel van mango | feta-tomaten kroketje
Tussengerechten
KNOLSELDERIJSOEP ( mogelijk zonder chorizo)
Gerookte knolselderij | chorizo crumble
POMPOENSOEP
Geroosterde pompoenpitten | blauwe kaas
OSSENSTAARTSOEP
Ossenstaartvlees | lente-ui | taugé
POMODORISOEP
Romantica tomaat| balletjes | room
Hoofdgerechten
TOURNEDOS
Gegrilde koningszwam| puree van pastinaak| gegaarde prei | Madeira jus
supplement; eendenlever
DUO VAN HERT
Hertenbiefstuk |hertensukade| pompoen crème | cantharellen| wildsaus
HEILBOT
Risotto met zwarte knoflook | asperge | inktvis | saffraanjus
TONGFILET
Puree van bataat | zeevruchten | zeekraal | Hollandse garnalen | Hollandaise saus gemaakt met kreeft
TARTE TATIN MET POMPOEN
Pecannoten | cantharellen | truffelcrème
RAVIOLI
Gevuld met ricotta en spinazie | verse truffel | geschaafde kaas | romige saus
Nagerechten
TIRAMISU
Nieuwe stijl| Ferrero Rocher ijs |chocolade | slagroom
TARTE TATIN
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom
GRAND DESSERT
Tiramisu | macaron | ijs van bokkenpootjes| panna cotta van chocolade | pastel de nata | slagroom
KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT
5 soorten kaas | uienchutney |appelpeer stroop| kletzenbrood