Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen in Hotel Vianen
Vier de feestdagen in Hotel Vianen

Culinair genieten!

4 gangen menu

Kerstmenu

Amuse

Voorgerecht

Carpaccio
Truffellak | tomberry’s | rucola | pijnboompitten | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas

*Supplement van eendenleverkrullen €4,50

King krabcocktail
Grapefruit | huisgemaakte cocktail | avocado

Bieten carpaccio
Geitenkaas mousse | truffelhoning | gepocheerde peer | pecannoten

Proeverij van wild
Verschillende bereidingen van wild

Tussengerecht

Kreeftenbisque
Verse kreeftenpastei

Gerookte knolselderijsoep
Oude kaas pastei

Hoofdgerecht

Tournedos
Geroosterde bloemkoolpuree | eendenlever | pistache | portsaus

Kabeljauw
Gremolata | coquille | linguine | roomsaus |truffel

Zeetong *
Zeekraal | Hollandse garnalen | citroen-boterjus

*Meerprijs €11,50

Hertenbiefstuk
Aardpeerpuree | rode biet | wildsaus met bramen en donkere chocolade | pistache nootjes

Pompoen tarte tatin
Cantharellen | pecannoten | truffel-honing crème fraîche

Nagerecht
Kerst grand dessert



Prijs per persoon:€ 69.50