Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen in Hotel Vianen
Vier de feestdagen in Hotel Vianen

4 gangen menu

Kerstmenu 2024

menu prijs € 76,50

Voorgerechten

CARPACCIO

Sud ‘n’ Sol tomaatjes | geschaafde kaas | truffelglaze | pijnboompitten | rucola

***

PROEVERIJ GEROOKTE VIS

Tartaar van paling | gerookte heilbot met forel mousse | gerookte zalm van de barbecue

***

SUSHI & SASHIMI

Uramaki beeftataki | mango | avocado | roomkaas
Uramaki Japanse paling | mango | avocado | roomkaas
Uramaki kreeft | mango | avocado |roomkaas
Pani puri met tonijntartaar & avocado crème | zalm sashimi

***

PROEVERIJ VEGA

Gyoza van groenten | pani puri met spicy kikkererwten salade |
Uramaki roomkaas | mango | avocado |
tartaar van rode bieten

***

PROEVERIJ WILD

Wildpaté | kroketje van eend | boswachter salade | wild bonbon


Tussengerechten

POMODORISOEP

Romantica tomaat | soepballen | room

***

AARDAPPEL-TRUFFELSOEP

Aardappelkaantjes | verse kruiden

***

MISO SOEP

Pekingeend | paksoi | taugé | rode peper

***


Hoofdgerechten

ROODBAARSFILET

Paksoi | taugé | bimi | rode peper | tijgermelk |

kokos | krokante zolderspek

***

TOURNEDOS

Spinazie gratin | krokante shiitake | bospaddenstoelen duxelle | rode wijnsaus

***

ZEETONG 300gr.

Hollandse garnalen | gremolata | bospeen | bimi | kruidige boterjus

***

DUO VAN HERT

Hertenbiefstuk | sukade van hert | pastinaakpuree | stoofpeer | bospeen
| gepofte kastanje | wildsaus

***

VEGETARISCHE STOOFSCHOTEL

Rozemarijn aardappelen | bospaddenstoelen en croûte | gebrande bloemkool met truffel

***

Nagerechten

TIRAMISU

Nieuwe stijl | Ferrero Rocher ijs | chocolade | slagroom

***

HUISGEMAAKTE WAFEL MET KERSEN

Warme wafel | kersen compote | yoghurtijs van kersen | slagroom

***

GRAND DESSERT
Verrassing van onze chef

***

KAASPLANKJE