Menu prijs € 74.50 (inclusief glas prosecco)
Voorgerechten
CARPACCIO 18.50
Oude kaas | pijnboompitten | tomberries| kappertjes | rucola | truffellak
KALFSTARTAAR 18.50
Kwartelei | cornichons | Amsterdamse ui | picalilly mayonaise
SUSHI & SASHIMI 19.50
Sashimi van gemarineerde zalm | ceviche van coquille | uramaki met ossenhaas |
uramaki met Japanse paling | crispy sushi met verse tonijn
CEVICHE VAN HAMACHI & COQUILLE 19.50
Yuzu dressing | Spaanse peper | bosui | yuzu furikake | limoen
SUSHI & SASHIMI VEGA 18.50
Sashimi van watermeloen en courgette | twee stuks uramaki met roomkaas, avocado & mango |
panko kwartel ei
PROEVERIJ VEGA 19.50
Pani puri met tomatenvulling | gaufrette van rode biet gevuld met geitenkaas, honingcrème en walnoot crumble | uramaki met roomkaas, avocado, rode peper & gel van mango | feta-tomaten kroketje
Tussengerechten
KNOLSELDERIJSOEP ( mogelijk zonder chorizo) 9.00
Gerookte knolselderij | chorizo crumble
POMPOENSOEP 9.00
Geroosterde pompoenpitten | blauwe kaas
OSSENSTAARTSOEP 9.00
Ossenstaartvlees | lente-ui | taugé
POMODORISOEP 9.00
Romantica tomaat| balletjes | room
Hoofdgerechten
TOURNEDOS 36.50
Gegrilde koningszwam| puree van pastinaak| gegaarde prei | Madeira jus
supplement; eendenlever 6.50
DUO VAN HERT 35.50
Hertenbiefstuk |hertensukade| pompoen crème | cantharellen| wildsaus
HEILBOT 33.50
Risotto met zwarte knoflook | asperge | inktvis | saffraanjus
TONGFILET 36.50
Puree van bataat | zeevruchten | zeekraal | Hollandse garnalen | Hollandaise saus gemaakt met kreeft
TARTE TATIN MET POMPOEN 30.50
Pecannoten | cantharellen | truffelcrème
RAVIOLI 30.50
Gevuld met ricotta en spinazie | verse truffel | geschaafde kaas | romige saus
Nagerechten
TIRAMISU 12.50
Nieuwe stijl| Ferrero Rocher ijs |chocolade | slagroom
TARTE TATIN 12.50
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom
GRAND DESSERT 14.50
Tiramisu | macaron | bokkenpootjes ijs | panna cotta van chocolade | pastel de nata | slagroom
KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT 14.50
5 soorten kaas | uienchutney |appelpeer stroop| kletzenbrood