Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst A la carte

Tafel aanvragen

Geniet op 26 december van een uitgebreid diner.

Diner vindt plaats op de 1e etage in het restaurant of lounge.

Voorgerechten

CARPACCIO 18.50
Oude kaas | pijnboompitten | tomberries| kappertjes | rucola | truffellak

KALFSTARTAAR 18.50
Kwartelei | cornichons | Amsterdamse ui | picalilly mayonaise

SUSHI & SASHIMI 19.50
Sashimi van gemarineerde zalm | ceviche van coquille | uramaki met ossenhaas |
uramaki met Japanse paling | crispy sushi met verse tonijn

CEVICHE VAN HAMACHI & COQUILLE 19.50
Yuzu dressing | Spaanse peper | bosui | yuzu furikake | limoen

SUSHI & SASHIMI VEGA 18.50
Sashimi van watermeloen en courgette | twee stuks uramaki met roomkaas, avocado & mango |
panko kwartel ei

PROEVERIJ VEGA 19.50
Pani puri met tomatenvulling | gaufrette van rode biet gevuld met geitenkaas, honingcrème en walnoot crumble | uramaki met roomkaas, avocado, rode peper & gel van mango | feta-tomaten kroketje

Tussengerechten

KNOLSELDERIJSOEP ( mogelijk zonder chorizo) 9.00
Gerookte knolselderij | chorizo crumble

POMPOENSOEP 9.00
Geroosterde pompoenpitten | blauwe kaas

OSSENSTAARTSOEP 9.00
Ossenstaartvlees | lente-ui | taugé

POMODORISOEP 9.00
Romantica tomaat| balletjes | room

Hoofdgerechten

TOURNEDOS 36.50
Gegrilde koningszwam| puree van pastinaak| gegaarde prei | Madeira jus
supplement; eendenlever 6.50

DUO VAN HERT 35.50
Hertenbiefstuk |hertensukade| pompoen crème | cantharellen| wildsaus

HEILBOT 33.50
Risotto met zwarte knoflook | asperge | inktvis | saffraanjus

TONGFILET 36.50
Puree van bataat | zeevruchten | zeekraal | Hollandse garnalen | Hollandaise saus gemaakt met kreeft

TARTE TATIN MET POMPOEN 30.50
Pecannoten | cantharellen | truffelcrème

RAVIOLI 30.50
Gevuld met ricotta en spinazie | verse truffel | geschaafde kaas | romige saus

Nagerechten

TIRAMISU 12.50
Nieuwe stijl| Ferrero Rocher ijs |chocolade | slagroom

TARTE TATIN 12.50
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom

GRAND DESSERT 14.50
Tiramisu | macaron | bokkenpootjes ijs | panna cotta van chocolade | pastel de nata | slagroom

KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT 14.50
5 soorten kaas | uienchutney |appelpeer stroop| kletzenbrood

Menu prijs € 74.50 (inclusief glas prosecco)

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren