Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst Diner 4 gangen menu

Betaling vereist Tafel aanvragen

Geniet in stijl van een zorgvuldig samengesteld en smaakvol 4 gangen diner op 25 december 2023

Het Kerst diner vindt plaats op de 1e etage in het restaurant.

Luxe 4-gangen Kerstdiner (exclusief dranken)

Voorgerechten

CARPACCIO
Oude kaas | pijnboompitten | tomberries| kappertjes | rucola | truffellak

KALFSTARTAAR
Kwartel ei | cornichons | Amsterdamse ui | picalilly mayonaise

SUSHI & SASHIMI
Sashimi van gemarineerde zalm | ceviche van coquille | uramaki met ossenhaas |
uramaki met Japanse paling | crispy sushi met verse tonijn

CEVICHE VAN HAMACHI & COQUILLE
Yuzu dressing | Spaanse peper | bosui | yuzu furikake | limoen

SUSHI & SASHIMI VEGA
Sashimi van watermeloen en courgette | twee stuks uramaki met roomkaas, avocado & mango |
panko kwartel ei

PROEVERIJ VEGA
Pani puri met tomatenvulling | gaufrette van rode biet gevuld met geitenkaas, honingcrème en walnoot crumble | uramaki met roomkaas, avocado, rode peper & gel van mango | feta-tomaten kroketje

Tussengerechten

KNOLSELDERIJSOEP ( mogelijk zonder chorizo)
Gerookte knolselderij | chorizo crumble

POMPOENSOEP
Geroosterde pompoenpitten | blauwe kaas

OSSENSTAARTSOEP
Ossenstaartvlees | lente-ui | taugé

POMODORISOEP
Romantica tomaat| balletjes | room

Hoofdgerechten

TOURNEDOS
Gegrilde koningszwam| puree van pastinaak| gegaarde prei | Madeira jus
supplement; eendenlever

DUO VAN HERT
Hertenbiefstuk |hertensukade| pompoen crème | cantharellen| wildsaus

HEILBOT
Risotto met zwarte knoflook | asperge | inktvis | saffraanjus

TONGFILET
Puree van bataat | zeevruchten | zeekraal | Hollandse garnalen | Hollandaise saus gemaakt met kreeft

TARTE TATIN MET POMPOEN
Pecannoten | cantharellen | truffelcrème

RAVIOLI
Gevuld met ricotta en spinazie | verse truffel | geschaafde kaas | romige saus

Nagerechten

TIRAMISU
Nieuwe stijl| Ferrero Rocher ijs |chocolade | slagroom

TARTE TATIN
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom

GRAND DESSERT
Tiramisu | macaron | ijs van bokkenpootjes| panna cotta van chocolade | pastel de nata | slagroom

KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT
5 soorten kaas | uienchutney |appelpeer stroop| kletzenbrood


Prijs per persoon: € 74,50

Volwassenen: € 74,50 p.p.
Kind 4 t/m 11 jaar: € 29,50 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar: Gratis

Exclusief dranken

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren