Direct naar de contentDirect naar de footer

Belangrijke reserveringsvoorwaarden

Tijdens de feestdagen (Kerstdagen en Oud&Nieuw) hanteren wij afwijkende reserverings- en annuleringsvoorwaarden.

Deze voorwaarden gelden voor zowel losse tafelreserveringen alsook voor hotelovernachtingen.

  • Wij verzoeken u vriendelijk uw reserveringsbevestiging binnen 1 week voor akkoord te retourneren om de reservering definitief te bevestigen.
    Als u deze bevestiging per e-mail ontvangt, kunt u deze mail met 'akkoord' beantwoorden.
    Wij willen u erop attenderen dat het akkoord geven noodzakelijk is, anders zijn wij gerechtigd uw reservering te annuleren.
  • 100% vooruitbetalen is noodzakelijk, u krijgt hiervoor tijdens het reserveringsproces reeds de mogelijkheid. ​De uiterlijke datum voor betaling is 13 december 2021.
  • Wijzigingen en annuleringen kunnen kosteloos doorgegeven worden tot en met 48 uur van te voren, daarna wordt 100 %berekend.

Vanuit de Kerstgedachte hopen wij iedereen in goede gezondheid tijdens de feestdagen bij ons te mogen verwelkomen. In geval van annuleringen hebben wij helaas rechtstreeks te maken met omzetderving, onze annuleringsvoorwaarden blijven dan ook onveranderd:

  • De annuleringsvoorwaarden blijven in overeenstemming met de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) zoals boven beschreven, ongeacht de omstandigheden van uw annulering. Er is geen restitutie mogelijk via Hotel Vianen. Dit kunt u eventueel oppakken met uw reis- of annuleringsverzekering.

Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.