Direct naar de contentDirect naar de footer

Paas Live Cooking

Op eerste en tweede Paasdag bent u van harte welkom in ons Live Cooking restaurant!

Hotel Vianen presenteert ook dit jaar weer het “Live Cooking paasbuffet”, vanuit het luxe open-keuken-concept. Het keukenteam bereidt hier Uw gerechten à la minute.

De uitgebreide “Live Cooking” keuken bestaat uit:

Een toren met koude voorgerechten
Wokken, u stelt zelf uw wokgerecht samen en het wordt voor u bereid
Grill, diversen vlees en vis wordt à la minute voor u gegrild
“Kippenwand” waar kip aan het spit wordt gegrild
Een scala aan warme gerechten
Een uitgebreide kinderhoek waar kinderen onder begeleiding koekjes kunnen bakken.
Heerlijke desserts met de heerlijkste zoetigheden van onze patissiers
Het assortiment wisselt wekelijks en wordt aangepast aan de seizoenen en feestdagen.
Tijdens uw diner wordt er onbeperkt drank uit Hollands assortiment geserveerd door het enthousiast bedieningsteam.

Het restaurant op de 2e etage is geopend op:

21 en 22 april 2019

  • Onderstaande prijzen zijn inclusief bier, wijn en frisdranken tijdens het buffet:

Prijzen:

volwassenen € 41,00,- p.p.

kinderen 4t/m 11 jaar: € 14,50

kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveren is noodzakelijk !

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten