Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Harderwijk op de Veluwe

Belangrijke reserveringsvoorwaarden

Tijdens de feestdagen (Kerstdagen en Oud&Nieuw) hanteren wij afwijkende reserverings- en annuleringsvoorwaarden.

Deze voorwaarden gelden voor zowel losse tafelreserveringen alsook voor hotelovernachtingen.

 • Wij verzoeken u vriendelijk uw reserveringsbevestiging binnen 1 week voor akkoord te retourneren om de reservering definitief te bevestigen.
  Als u deze bevestiging per e-mail ontvangt, kunt u deze mail met 'akkoord' beantwoorden.
  Wij willen u erop attenderen dat het akkoord geven noodzakelijk is, anders zijn wij gerechtigd uw reservering te annuleren.
 • 100% vooruitbetalen is noodzakelijk, u krijgt hiervoor tijdens het reserveringsproces reeds de mogelijkheid. ​De uiterlijke datum voor betaling is 14 december 2020.
 • Wijzigingen en annuleringen kunnen kosteloos doorgegeven worden tot en met 14 december 2020.
 • Bij wijzigingen en annuleringen na 14 december wordt 50% in rekening gebracht.
 • Bij wijzigingen en annuleringen op de dag van aankomst wordt 100% berekend.

 • Conform de Corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid dient u bij uw reservering aan te geven uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat, inclusief de samenstelling van deze huishoudens.
 • Zolang de overheidsmaatregelen betreffende Corona gelden, houden wij ons ook aan de 1,5 meter afstand tussen verschillende huishoudens.

“Wat als u na 14 december toch moet annuleren door Corona besmetting bij uzelf of bij één van uw naasten?”

Vanuit de Kerstgedachte hopen wij iedereen in goede gezondheid tijdens de feestdagen bij ons te mogen verwelkomen. In geval van annuleringen hebben wij helaas rechtstreeks te maken met omzetderving, onze annuleringsvoorwaarden blijven dan ook onveranderd:

 • De annuleringsvoorwaarden blijven in overeenstemming met de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) zoals boven beschreven, ongeacht de omstandigheden van uw annulering. Er is geen restitutie mogelijk via Hotel Harderwijk op de Veluwe. Dit kunt u eventueel oppakken met uw reis- of annuleringsverzekering.
 • Uw losse tafelreservering kan indien gewenst omgeboekt worden naar een andere datum in 2021. De nieuwe reserveringsdatum voor de tafelreservering is mogelijk t/m 1 juni 2021. Uw reservering wordt dan voor de nieuwe datum een reguliere lunch/dinerreservering. Hier is geen geld restitutie voor mogelijk.
 • De kamerreservering kan indien gewenst omgeboekt worden naar een andere datum in 2021. De nieuwe aankomstdatum voor de boeking is mogelijk t/m 1 juni 2021. Als uw reservering een Kerst-gerelateerde restaurant activiteit bevatte, wordt dit voor de nieuwe datum een regulier ontbijt en/of diner. Hier is geen geld restitutie voor mogelijk.