Kerstmenu
Amuse
Voorgerecht
Carpaccio* | truffellak | tomberry’s | rucola | pijnboompitten | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas
*Supplement van eendenleverkrullen €4,50
Zalm & hamachi sashimi | frisse yuzu dressing | bosui | ingelegde radijs | zeewierkaviaar | macadamianoten
Beeftataki in Oosterse marinade | beukenzwammen | fijne bosui | taugé | krokante uitjes
Rode bieten panna cotta | geitenkaas cheesecake | vijg | honing | krokante pastinaak
Hoofdgerecht
Tournedos | gebrande bloemkoolpuree | gegrilde oesterzwammen | pistache nootjes | zacht gegaarde prei torentjes
Kabeljauw | gremolata | coquille | linguine | truffelroomsaus | geschaafde Belper knolle
Zeetong * | zeekraal | Hollandse garnalen | citroen-boterjus
*Meerprijs €11,50
Hertenbiefstuk | aardpeerpuree | rode biet | wildsaus met bramen en donkere chocolade | pistache nootjes
Pompoen tarte tatin | cantharellen | pecannoten | truffel-honing crème fraîche
Nagerecht
Chocolade “kerstbal” gevuld met bosvruchten | chocoladelint | meringue | vanillemousse | nougat ijs