- Hotel Vianen

In het zuiden van Utrecht, waar een knooppunt is van vele snelwegen, zijn veel bedrijven gevestigd met een of meerdere locaties. Al deze bedrijven hebben zeer grote panden maar hebben ook veel werknemers. En we hebben het hier nog niet over de klanten gehad, die wekelijks langskomen bij deze bedrijven. Voor vergaderen of het geven van een congres is het van belang dat er een ruimte beschikbaar is die rustig is en voorzien is van alle faciliteiten die je op dat moment wenst te gebruiken. In veel kantoorpanden zijn deze ruimtes zeker wel beschikbaar, maar soms zijn er meerdere congressen of vergaderingen tegelijkertijd. Op dit soort momenten kunt u gebruik maken van congrescentrum Nieuwegein bij het van der valk hotel in Vianen. Congrescentrum Nieuwegein is een perfecte locatie om al uw congressen te organiseren of te laten organiseren.

 

Wilt u een congres in Utrecht organiseren maar heeft u geen idee waar u een geschikte locatie kunt vinden? Denk dan eens aan congrescentrum Nieuwegein, gelegen in het van der Valk hotel in Vianen. In congrescentrum Nieuwegein zijn alle denkbare faciliteiten om een geslaagde dag te hebben. U kunt het beste voor congrescentrum Nieuwegein kiezen als uw bedrijf in of rondom Utrecht ligt en uw gasten die u heeft uitgenodigd uit heel het land komen. Doordat congrescentrum Nieuwegein aan de snelweg ligt bij de Ring Zuid van Utrecht is het congrescentrum Nieuwegein voor iedereen heel erg goed bereikbaar.

Er zijn veel soorten ruimtes waar u een congres kan geven, vooral in Utrecht. U kunt denken aan kleinere locaties in het centrum of bijvoorbeeld aan de jaarbeurs. Dit is een enorme locatie en ook erg bekend. U kunt er ook een keer over nadenken om het Congrescentrum Nieuwegein in te schakelen voor uw evenement. Dit voelt erg gezellig aan maar heeft ook een ruime met capaciteit om voldoende genodigden te verwelkomen.

Nadat u heeft genoten van het congres kunt u altijd blijven dineren in het van der Valk hotel Vianen. Wij staan voor service en klantvriendelijkheid en zullen er altijd voor zorgen dat jullie een onvergetelijk diner hebben met een mooie seizoensgerichte dinerkaart.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.