- Hotel Vianen

Moet u een lange afstand afleggen en wilt u overnachten nabij de A2? Wilt u eens een bezoek brengen aan Beesd? Kom dan overnachten bij Van der Valk Vianen. U kunt met gemak vanaf het hotel Beesd en Vianen bezoeken. Vanaf het verblijf bent u in slechts een kwartier rijden in Beesd. Gaat u met uw kinderen op vakantie? Het is wellicht leuk om het uilen- en dierenpark De Paay te bezoeken in Beesd. Daarnaast is de Escape Room in Vianen ook een aanrader. Wilt u de omgeving verkennen op de fiets? Het hotel nabij Beesd is omgeven door prachtige landschappen, waar u door heen kunt fietsen of wandelen.

Overnachten Beesd

Wilt u een van de monumenten in Beesd bezoeken? Bent u geïnteresseerd in de historie van dit dorp? Wanneer u Beesd gaat is het leuk om eens naar Fort Asperen te gaan. In Vianen zijn er ook genoeg bezienswaardigheden en activiteiten. Vindt u het leuk om musea te bezoeken? Bezoek het Stedelijk Museum in Vianen! In de stad heeft u de mogelijkheid om naar een aantal leuke winkels en cafés te gaan. Vindt u het leuk om te fietsen en lijkt het u leuk om de omgeving te verkennen op de fiets? Rondom hotel Vianen is er een prachtig landschap. U kunt bijvoorbeeld langs de Lek fietsen. Geen zin om een fiets mee te nemen? Geen probleem! Wij verhuren ook fietsen. Wanneer u Beesd wilt bezoeken en comfortabel en luxueus wilt overnachten kom dan overnachten bij Van der Valk Vianen.

Faciliteiten hotel Beesd en omgeving

Als u komt overnachten bij ons hotel nabij Beesd kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren in ons restaurant. Bent u de hele dag op pad geweest en wilt u ‘s avonds even niets doen? Kom dan dineren in ons restaurant. Hier kunt u genieten van onze seizoensgerichte menukaart. Als u echt tot rust wilt komen kunt u gebruik maken van onze welness. De welness is voorzien van een zwembad en hier kunt u kunt ook een massage boeken. Wilt u liever sportief bezig zijn? U kunt dan gebruik maken van onze fitnessruimte.
 

Vergaderlocatie hotel nabij Beesd

Wanneer u op zoek bent naar een vergader- of congreslocatie bent u aan het goede adres bij van der Valk hotel Vianen. Op nog geen kwartier rijden van Beesd vindt u namelijk meerdere zalen waar u gebruik van kunt maken. U kunt uw gasten dan in een mooi, luxe hotel ontvangen. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.