- Hotel Vianen

Veel mensen zijn op zoek naar Hotel Bunnik. Bunnik ligt namelijk dicht bij Utrecht en heeft veel kantoorpanden om zich heen. Zuid-Oost Utrecht is een gebied waar zich veel bedrijven hebben gevestigd. Dit is namelijk de plek waar enorm veel snelwegen samenkomen. Voor bedrijven is dit een interessante plek om zich te vestigen omdat het dicht bij Utrecht ligt, waar natuurlijk ook alle treinen samenkomen. Daarnaast ligt het in het midden van het land en daardoor dus voor iedereen snel en makkelijk te bereiken.

 

Als u op zoek bent naar hotel Bunnik moet u zeker even een kijkje nemen bij het van der Valk hotel in Vianen. Dit is een goed alternatief voor een hotel Bunnik doordat het hotel makkelijk te bereiken is vanuit alle snelwegen en als u een evenement heeft gehad in Bunnik is het makkelijk om alvast huiswaarts te gaan en te overnachten in van der Valk hotel Vianen.

Mocht u op zoek zijn naar een congreslocatie en dit bij hotel Bunnik willen we doen, zou u ook een kijkje kunnen nemen bij het van der Valk hotel Vianen. In ons hotel in Vianen hebben wij grote zalen gemaakt voor vergaderingen of congressen. Het hotel is van alle gemakken voorzien, en dus zeker een prachtig alternatief voor hotel Bunnik.

Is uw vergaderruimte in uw eigen kantoorpand vol en bent u op zoek naar een externe locatie waar u klanten of potentiële klanten wilt ontvangen dat snappen wij dat u op zoek bent naar een hotel Bunnik. Als u iets verder zoekt is het mogelijk om een prachtige ruimte te boeken bij ons van der Valk hotel in Vianen.

Wilt u naderhand nog dineren met uw klanten of prospects? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij verzorgen graag een prachtig diner voor u en uw metgezellen. Wij bereiden een diner gericht op seizoensproducten wat allemaal bereid is in onze prachtige keuken. Hotel Bunnik heeft wellicht niet de capaciteit voor u en uw tafelgenoten.

Mocht u vragen hebben over de opties van hotel Bunnik? Bel dan, zonder dat u ergens aan vast zit, met het van der Valk hotel in Vianen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.