- Hotel Vianen

U bent een dagje in Utrecht geweest en op zoek naar een fijn, niet al te duur hotel. Daarnaast woont u in het zuiden van het land en maakt het u niet uit om na uw dagje Utrecht nog even in de auto te zitten. Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar hotel Ijsselstein, Nieuwegein of Vianen. Hotel IJsselstein is een veelgezocht hotel, maar heeft u wel eens gedacht aan het van der Valk hotel Vianen?

Ook als u een zakelijke afspraak heeft gehad in Ijsselstein en op zoek bent naar hotel Ijsselstein kunnen wij u als tip geven tien minuutjes langer in de auto te zitten en door te rijden naar ons van der Valk hotel in Vianen. Hier hebben wij vele mogelijkheden voor zakelijke gasten. Zo hebben wij vergader- of congresruimtes, staan wij open voor grote groepen die willen komen ontbijten, lunchen of dineren. Daarnaast kunnen wij ook voor grote groepen overnachtingen opzetten. Wellicht is dit bij een hotel IJsselstein niet mogelijk.

 

Zoek verder dan een IJsselstein hotel

Een IJsselstein hotel is een goede optie, maar heeft u wel eens gedacht aan hotel Ijsselstein in Vianen? Wij hebben bij het van der Valk hotel van ons in Vianen meerdere arrangementen die heel erg voordelig voor u kunnen uitpakken. Elke keer hebben wij weer een andere actie, wat ze bij hotel IJsselstein waarschijnlijk niet kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan een 1+1 gratis of een wellness- arrangement. Voor het huidige aanbod kunt u terecht op de website van van der Valk Vianen.

Een hotel in IJsselstein

Als u op zoek bent naar high tea IJsselstein kunnen wij het ons voorstellen dat u vaak zoekt bij een hotel in IJsselstein zelf. Maar u kunt ook, op nog geen tien minuten rijden van IJsselstein, een high tea IJsselstein organiseren of geven in het van der Valk hotel Vianen. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar u kunt kiezen uit verschillende hapjes en drankjes. Voor alle mogelijkheden kunt u bellen naar ons van der Valk hotel Vianen in plaats van het van der Valk hotel IJsselstein. Dan staan we u graag te woord om alle opties over een high tea bij ons door te nemen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.