- Hotel Vianen

Zoekt u een hotel Nieuwegein omdat u in de buurt van Utrecht moet slapen, bijvoorbeeld doordat u op familiebezoek bent of u een belangrijke zakelijke afspraak heeft? Neem dan zeker een kijkje bij het aanbod van de van der Valk hotels in de provincie Utrecht. Bij voorkeur bij ons hotel in Vianen. Vianen ligt erg dicht bij hotel Nieuwegein. U hoeft dan ‘s avonds of aan het einde van de dag niet nog lang in de auto naar huis te zitten. Misschien moet u nog wel met het openbaar vervoer naar huis en is de verbinding vanuit hotel Nieuwegein heel slecht. Neem dan zonder te aarzelen een kamer in ons van der Valk hotel Vianen.

 

Op zoek naar een goedkoop hotel Nieuwegein?

Bent u een dag naar Utrecht geweest met uw gezin of met vrienden en heeft u geen zin om helemaal terug naar huis te gaan en in een duur hotel te overnachten? Denk er dan eens over na om de drukke stad te ontvluchten en alvast de snelweg op te gaan huiswaarts en na een paar kilometer eraf te gaan bij goedkoop hotel Nieuwegein, waar u kunt genieten van het van der Valk hotel Vianen dat tegen Nieuwegein aan ligt.

Ons hotel in Vianen is zeker een aanrader als u op zoek bent naar Hotel Nieuwegein. Bent u een dag wezen relaxen bij Down Under en heeft u daar een paar golven gepakt en bent u lang op uw wakeboard blijven staan? Vier dit dan met een uitgebreid diner, samengesteld door allemaal producten uit het seizoen, in hotel Nieuwegein in het van der Valk van Vianen, dat direct naar Nieuwegein gelegen is.

Het hotel Nieuwegein is een veelgezocht hotel in de gemeente Utrecht doordat er veel bedrijven in het zuiden van Utrecht gevestigd zijn. In hotel Nieuwegein zijn tevens zalen te huur waar er vergaderd kan worden. Dit is erg handig als vergaderruimtes vol zijn in uw eigen pand of u simpelweg geen ruimte heeft om meerdere mensen tegelijkertijd te kunnen ontvangen. Ook kunt u kijken bij hotel Nieuwegein als u op zoek bent naar een locatie voor een congres.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.