Direct naar de contentDirect naar de footer

Livestream opnemen

In deze tijd is er veel vraag naar een ruimte voor het opnemen livestream of livestream maken. Het opnemen livestream is mogelijk bij ons in Hotel Vianen. Samen met onze AV partner Bourgonje hebben wij de handen in één geslagen en hebben een professionele online studio ingericht in een van onze vergaderzalen. Uw event is geheel ontzorgd door zowel onze AV partner Bourgonje als van der Valk Vianen. Zowel voor livestream maken als het opnemen van online livestream events is deze online studio zeer geschikt!

Livestream opnemen

Livestream opnemen

  • Videoregie met 3 HD remote camera’s
  • Laptop voor het vertonen van uw presentatie
  • Meekijkschermen voor de sprekers
  • Geluidsvoorziening met 3 microfoons voor de sprekers
  • Professionele studio verlichting
  • 2 technici om uw livestream deskundig te begeleiden

Bent u op zoek naar ruimte voor livestream opnemen?

In van der Valk Vianen bent u aan het juiste adres! Gunstig door de centrale ligging is het zowel makkelijk met de auto aan te rijden, als bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn een van de weinige in regio Utrecht/Midden-Nederland die beschikken over een ruimte voor het livestream opnemen! Uiteraard dragen wij er zorg voor dat het geheel “Corona Proof” is en volgens alle richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Hoe ziet onze ruimte voor livestream opnemen er dan uit?

Het fijne aan deze ruimte is dat deze geheel is in te richten naar uw wensen. De uitstraling van uw bedrijf wordt opgenomen in het decor, zowel in afbeeldingen, logo en kleurstelling. Uw bedrijfskleur in de livestream events meenemen? Dit is uiteraard mogelijk. We beschikken tevens over decorstukken, om uw livestream events gezellig aan te kleden. Chique meubilair, professionele belichting en mooi design om de live stream opnemen met de juiste uitstraling uit te zenden naar uw publiek. Onze AV Partner Bourgonje beschikt over een platform met landingspagina met URL.

Wat is de taak van onze AV Partner Bourgonje met betrekking tot de livestream opnemen?

Alle expertise op het gebied van geluid,- licht,- en video zijn bij Bourgonje onder één dak te vinden. Zo ook bij livestream events opnemen bij Van der Valk. Bourgonje beschikt over een indrukwekkende geschiedenis als het gaat om bijvoorbeeld het uitvoeren van livestream maken en is bekend met televisie-uitzendingen. U kunt denken aan RTL Late Night, The Quiz en proefkonijnen. Doordat we kunnen rekenen op zeer professioneel en betrouwbaar personeel vanuit Bourgonje, kunt u alle zorgen met betrekking tot techniek tijdens het opnemen live stream loslaten.

Alles over meetings & events