Direct naar de contentDirect naar de footer

Online events

Met de huidige corona regels wordt het ons niet makkelijk gemaakt om samen te komen. Echter weten we allemaal dat sommige zaken zeer belangrijk zijn om te delen met uw klanten of personeel. In de vorm van online events kunt u ervoor zorgen dat deze zaken toch nog aan het licht kunnen worden gebracht. Een combinatie van fysieke deelnemers en publiek op afstand in de vorm van online events. Wij denken graag met u mee en hebben hiervoor een oplossing bedacht, een ruimte voor het opnemen van online events!

Online events

Online events

  • Videoregie met 3 HD remote camera’s
  • Laptop voor het vertonen van uw presentatie
  • Meekijkschermen voor de sprekers
  • Geluidsvoorziening met 3 microfoons voor de sprekers
  • Professionele studio verlichting
  • 2 technici om uw livestream deskundig te begeleiden

Opzoek naar een online studio voor uw online events?

Samen met Bourgonje, onze AV-partner, hebben wij de krachten gebundeld en in ons hotel een ruimte ingericht voor online events. Voor uw online video event zal er een landingspagina worden opgemaakt in uw eigen huisstijl en brand, waarbij het tijdens uw online events mogelijk is om de kijkende deelnemers vragen te laten stellen. Er zal een inlogmodule zijn voor uw deelnemers van de online events met een rapportage om naderhand nog eens rustig te kunnen nalezen.

Zowel Van der Valk Vianen als de technici van Bourgonje staan voor u klaar tijdens uw online events. Zij zorgen dat alles soepel verloopt en begeleiden u waar nodig.

Nieuw in Midden Nederland een online studio voor het opnemen van online events!

Doordat ons hotel gunstig gelegen is in Midden Nederland zal de reistijd voor de fysieke deelnemers goed zijn. Ons hotel beschikt over voldoende parkeergelegenheid en dit is zelfs kosteloos! De service van ons en Bourgonje zal er voor zorgen dat uw online events zonder zorgen verlopen.

Doordat wij onze kennis hebben verbreed en door onze samenwerking met Bourgonje kunnen we u mooie online events garanderen. De technici hebben ruime ervaring met online events.

Wat kan ik verwachten in uw online studio voor mijn online events?

De ruimte kunt u helemaal inrichten naar uw eigen smaak. Decor, meubilair en zelfs de achtergrond van uw online events kan worden aangepast naar uw eigen content. Door de professionele studiobelichting en het fraaie decor zullen de online events de juiste uitstraling geven voor zowel de fysieke deelnemers als de deelnemers op afstand.

Meer informatie over de zalen