- Hotel Vianen

Vergaderlocatie Nieuwegein

Bent u al een tijdje op zoek naar een vergaderlocatie Nieuwegein? Stop dan met zoeken en boek een ruimte in het van der Valk hotel in Vianen. Op nog geen tien minuten rijden van vergaderlocatie Nieuwegein vindt u ons hotel. Er is veel mogelijk in ons hotel. Wij kunnen u alle faciliteiten bieden die u wenst als u op zoek bent naar een vergaderlocatie Nieuwegein. Dat is namelijk best uitzonderlijk. Wij kunnen koffie, thee en fris serveren. Maar ook kunnen we voor u een heel ontbijt of een lunch klaar maken.

 

Is uw bedrijf gevestigd in het zuiden van Utrecht, waar veel andere bedrijven zich ook hebben gevestigd en bent u op zoek naar een vervangende vergaderlocatie? Nieuwegein biedt veel locaties. Maar heeft u er wel eens over nagedacht dat u ook een ruimte kunt boeken in Vianen? Deze twee plaatsen liggen naast elkaar. Als u een ruimte boekt in het van der Valk hotel in Vianen heeft u bijna niet door dat u geen vergaderlocatie Nieuwegein hebt geboekt, omdat het zo dicht bij elkaar ligt. In nog geen tien minuten rijden bent u namelijk bij het van der Valk hotel.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze bar als u naderhand wilt borrelen. We kunnen een vaste prijs afspreken zodat iedereen onbeperkt kan bestellen, maar u kunt ook een maximaal bedrag aan ons doorgeven. Wij zullen er dan strikt voor waken dat u niet over het afgesproken bedrag heen zult gaan. Voor alle verdere mogelijkheden staan wij natuurlijk open. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om van het van der Valk hotel te evenaren als vergaderlocatie Nieuwegein, waar u in eerste instantie naar op zoek was.

Neem gerust contact met ons op.

Vergaderen Nieuwegein hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn als u denkt. In nog geen tien minuten kunt u vergaderen Nieuwegein veranderen in het vergaderen in het van der Valk hotel in Vianen. Schroom dus niet om te bellen naar ons van der Valk hotel om de mogelijkheden te bespreken die wij te bieden hebben en wellicht beter bij u passen dan vergaderlocatie Nieuwegein.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.