Direct naar de contentDirect naar de footer
Kies de opstelling die past bij uw bijeenkomst
Kies de opstelling die past bij uw bijeenkomst

Een zaal huren voor uw bijeenkomst?

U wilt graag een zaal huren voor uw event, meeting, cursus of training, maar u heeft de juiste vergaderlocatie nog niet gevonden. Zoek dan niet verder en bekijk onze mogelijkheden. De zaal afhuren in onze hotels zorgt ervoor dat u van de organisatie tot aan uw bijeenkomst goed wordt begeleid. Een ervaren salesteam staat u vriendelijk te woord en u bent van harte welkom voor een rondleiding in ons hotel. Een zaal huren met gratis Wi-Fi, voldoende daglicht en voorzien van een scherm en beamer? In onze hotels, in het midden van het land, kunt u zo’n zaal huren.

Zaal huren in ons hotel?
Hotel Vianen

Hotel Vianen

  • Centraal gelegen aan de A2 & A27
  • 22 Multifunctionele zalen
  • Voorzien van daglicht en airconditioning
  • Gratis Wi-Fi in het gehele hotel
  • Gratis parkeergelegenheid

Kortom Hotel Vianen is de juiste locatie voor elk evenement!

Zaal huren met voldoende culinaire mogelijkheden

Een zaal huren gaat altijd in combinatie met een vergaderarrangement, zodat het u en uw gasten aan niks ontbreekt. Een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of smakelijk diner, wij verzorgen het graag bij het zaal huren in onze hotels. Uiteraard verzorgen wij ook tijdens uw break allerlei lekkers, te denken aan nootjes, gezonde repen, zoete koeken, vers fruit en nog veel meer. De zaal huren in combinatie met een borrelarrangement is uiteraard ook mogelijk. Een ouderwetse bitterbal of sjieke amuse, een koud biertje of een mooie bubbel bij uw borrel. Indien u een andere zaal huren voor uw borrel wilt dan uw zaal huren voor de plenaire bijeenkomst, kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Zaal te huur in de regio Utrecht

In de regio Utrecht een zaal huren? In Hotel Vianen is er altijd een zaal te huur! Ons hotel in de regio Utrecht beschikt over 22 multifunctionele zalen en biedt voldoende parkeergelegenheid. Wilt u een zaal afhuren dan staat ons creatieve en ervaren team voor u klaar. Voor een zaal huren kunt u dan ook zeker bij ons terecht en u bent gegarandeerd van een succesvolle meeting voor u en uw deelnemers!

Verschillende opstelling in onze zalen zijn mogelijk

Voor een zaal huren met verschillende opstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Hotel Vianen beschikt over een grote variatie aan zalen en boardrooms geschikt voor ieder evenement. Bij een zaal afhuren kiest u zelf de gewenste grootte van de zaal waarin de door u gekozen opstelling wordt geplaatst.


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.