Direct naar de contentDirect naar de footer

Wie jarig is trakteert!

Hotel Vianen bestaat 40 jaar en om dat te vieren hebben wij verschillende acties. Speciaal voor u hebben wij een 40 jarig jubileum arrangement, verschillende win acties en kunt u met korting dineren bij onze live-cooking avonden.

Profiteer van ons speciale arrangement

Profiteer van ons speciale arrangement

Overnacht met ons 40-jaar jubileum arrangement! Droom weg in een kamer met whirlpool, geniet van een 3-gangen diner en een luxe ontbijt voor een scherpe prijs.

Boek hier
Geniet van onze live-cooking met korting

Geniet van onze live-cooking met korting

Wie jarig is trakteert, daarom kunt u van 12 maart tot 2 april 2023 voor €40,- per persoon dineren bij live-cooking! Ook hebben wij een winactie. Zie onderstaand.

Reserveer
Reserveer voor live-cooking en maak kans!

Reserveer voor live-cooking en maak kans!

De komende 4 weken maakt u kans om een gratis avond dineren bij live-cooking te winnen. Onder de reserveringen, verloten wij per avond 10x één persoon gratis!

Reserveer

Actievoorwaarden

  • De lopende acties gelden van 12 maart tot 2 april 2023
  • Deelname aan de actie is enkel toegestaan voor Nederlandse ingezetenen die op het moment van deelname de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt.
  • De winnaar stemt er door middel van deelname aan de actie mee in dat zijn/haar naam genoemd/geplaatst wordt op de diverse kanalen van de organisator (website en social media).
  • Hotel Vianen maakt elke zondag de winnaar bekend. Hotel Vianen neemt contact op met de winnaar en maakt de winnaar bekend op de social media kanalen.
  • Heeft u al geboekt voor een van deze data? Dan geldt ook voor u het €40 tarief.