Direct naar de contentDirect naar de footer

VALK TO GO VIANEN - AFHALEN

Onze keukenbrigade kan niet langer wachten om voor u te mogen koken! Omdat onze restaurants helaas tijdelijk gesloten zijn voor externe gasten, hebben wij een aantal gerechten samengesteld voor u om af te kunnen halen.

Bestellen kan gemakkelijk, veilig en snel met de AnnaBel app via de bestelknop. Wij hopen dat u thuis kunt gaan genieten en we u binnenkort weer mogen ontvangen in onze restaurants!

Werkwijze bestellen

Werkwijze bestellen

De gerechten zijn af te halen maandag tot en met zondag tussen 12.00 – 20.00.

Wij accepteren bestellingen tot 1 uur van tevoren op de dag zelf. Om goed aan de vraag te kunnen voldoen, verzoeken wij indien mogelijk om de bestelling wat langer van tevoren te plaatsen. Dit kan al enkele dagen van tevoren. Vanzelfsprekend nemen wij alle nodige voorzorgsmaatregelen bij het bereiden en afhalen van de maaltijd.

Bestel hier
Werkwijze afhalen

Werkwijze afhalen

De bestellingen zijn af te halen op maandag tot en met zondag van 12.00 - 20.00

1. Parkeer rond het afgesproken tijdstip op ons parkeerterrein
2. Haal uw maaltijd bij de ingang van het restaurant, te bereiken via de hoofdingang van het hotel, maar kom slechts met 1 persoon binnen.

3. Wij wensen u smakelijk eten en hopen u snel weer te zien!

Routebeschrijving

Valk Vianen nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk Vianen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden