Direct naar de contentDirect naar de footer

Parkeren bij het hotel

Hotel Vianen beschikt over een parking met 650 parkeerplaatsen. De eerste vijf uur parkeren zijn altijd gratis op ons terrein! Voor regulier parkeren geldt een tarief van €3 per uur, met een maximaal dagtarief van €18.

Het vooraf reserveren van een parkeerplaats en/of parkeerplaats voor elektrisch opladen is niet mogelijk.

Als u een overnachting boekt, ontvangt u na uw verblijf een gratis uitrijkaart, waarmee u kosteloos kunt parkeren.

  • Voor gasten die een congres of vergadering bijwonen, bieden wij een parkeerkaart per auto aan.
  • In combinatie met een restaurant- of hotelbar bezoek bieden wij ook een gratis parkeerkaart aan. Te verkrijgen bij de receptie.
  • Parkeren bij Hotel Vianen is op eigen risico.

GOED OM TE WETEN:

Naast onze reguliere parkeerplaats hebben we ook een overflow-parkeerplaats, gelegen tegenover de reguliere ingang. Hier zijn maar liefst 200 extra parkeerplekken beschikbaar. Op drukke dagen zorgen wij ervoor dat je ook hier gebruik kunt maken van deze handige faciliteit. Zo streven we ernaar om op elk moment aan jouw parkeerbehoeften te voldoen en je bezoek aan Hotel Vianen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een routebeschrijving naar het hotel vindt u hier.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Tip van ons: Overweeg om met het openbaar vervoer te reizen. Dankzij de nabijheid van busstation Vianen (op loopafstand), kunt u snel en gemakkelijk naar onze locatie reizen. Het bevordert niet alleen duurzaamheid, maar ook het gemak van uw reis naar ons hotel.

Let's Reload

Let's Reload

Het is mogelijk om uw auto op te laden aan één van onze elektrische oplaadpunten. Wij beschikken 16 elektrische oplaadpunten. De oplaadpunten hebben een capaciteit van 11 Kw.

AC-aansluiting (bv. Renault Zoë, Tesla Model S).
CCS-aansluiting (bv. Tesla Model 3, BMW i3 en Volkswagen E-Golf).