Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Sfeervol & culinair genieten

Onze keukenploeg maakt met veel ervaring, creativiteit en plezier de lekkerste gerechten voor u klaar. Van de bekende klassiekers tot aan moderne gerechten, er is voor ieder wat wils. Met veel gastvrijheid zorgt ons bedieningsteam dat er voor u niks ontbreekt. Onbezorgd en culinair genieten doet in ons sfeervolle hotel & restaurant.

Menukaarten

Menukaarten

Al 40 jaar maakt onze keukenploeg de lekkerste gerechten voor u klaar. Ervaring gecombineerd met creativiteit leidt tot culinaire hoogstandjes. Op de menukaart vindt u invloeden van onder andere de Franse en Aziatische keuken. Gemaakt met de mooiste verse ingrediënten.

Bekijk onze menukaarten
Lounge & Bar

Lounge & Bar

Of je nu verlangt naar een heerlijk kopje koffie om je dag te beginnen of juist zin hebt in een gezellige borrel om de avond af te sluiten, wij staan voor je klaar. Onze vernieuwde bar is de ideale plek voor ontspanning en genieten. Kom langs en proef de vernieuwing!

Reserveer
Thuis genieten van Valk

Thuis genieten van Valk

Genoot u van dat heerlijke glaasje wijn in ons restaurant? Of wilt u thuis van uw favoriete Valk-gerecht genieten? Ontdek onze webshop en breng de unieke Valk-sfeer naar uw eigen huis!

Meer informatie
Burger van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
4288 beoordelingen
Alle beoordelingen
Behoorlijk druk
Hotel Vianen - Utrecht Gerard Diemel 

Biefstuk taai. Er was geen gebraden kip, Zalm was goed en voldoende. Genoeg broodsoorten. Zorg dat voedsel in au bain marie ook warm blijft na 2 uur. !