Geniet op tweede kerstdag van een à la carte diner, speciaal samengesteld door onze chefs. Onder voorbehoud van kleine wijzigingen.
_________________
Voorgerechten
CARPACCIO 18.50
Sud ‘n’ Sol tomaatjes | geschaafde Grana Padano | truffellak | pijnboompitten | rucola
TATAKI VAN HERTENRUG 18.50
Ponzu-gel | rettich | salade van sakura en rucola cress | sesemkrokantje | kimchi-mayonaise
TARTAAR VAN KREEFT & COQUILLE 19.50
Ingelegde tomaat | avocadocrème | knoflookschuim | mizuna salade
OOSTERSE VISIMPRESSIE 18.50
Uramaki kreeft met mango en roomkaas | zalmceviche | krokante sushirijst met tonijntartaar
TOMAAT 18.50
Tomatencompote | zoetzure tomaat | knoflookschuim | pistache | basilicum-olie
CAESAR SALADE 18.50
Gemengde sla | klassieke Caesar dressing | little gem | gekookt ei | krokant spek | kaas
keuze uit; warme kipfilet, gerookte zalm of gefrituurde garnalen
SALADE BUFFELMOZZARELLA16.50
Gemengde sla | tomaat | avocado | balsamico stroop | vijgen | granaatappelpitten | blauwe bessen | kruidendressing
LUXE BROODPLANK 9.50
Divers brood | gezouten boter | tapenade | kruidenroomkaas
VIAANS PROEVERIJTJE 21.00
Carpaccio met geschaafde kaas | gerookte zalm en paling| Parmaham met meloen |
gemarineerde rivierkreeftjes | gefrituurde garnalen met pikante saus
GEBAKKEN MOSSELEN18,50
Zeeuwse mosselen | ui | lente-ui | kruidenmayonaise | salade
POMODORI SOEP 9.50
Romantica tomaat | soepballetjes| room
ROMIGE PASTINAAKSOEP 10.50
Truffel | pastinaakchips | bieslook-olie
WINTER-CONSOMMÉ 10.50
Paddenstoelen-gyoza | wintergroenten | shiitakechips
KREEFTENBISQUE 12.50
Saffraan-room | Hollandse garnalen | bieslook-olie
_________________
Hoofdgerechten
HERTENBIEFSTUK & HAZENPEPER 36.50
Pastinaak | truffelaardappel | krokante shiitake | zwarte knoflookjus
TOURNEDOS 38.50
Haricots verts met spek | paddenstoelen | romige kalfsjus met een hint van mosterd
*Supplement eendenlever 6.50
ZEETONG 300gr. 34.50
Gekonfijte winterwortels | kappertjes | peterselie | beurre noisette
BLACK COD 34.50
Paksoi | misolak | geroosterde bloemkoolpuree | sesam | misoschuim
KERSTTUINTJE 30.50
Kruidige aardappelpuree | wintergroenten; gekarameliseerde wortel – gerookte biet – geroosterde bloemkool | hartige crumble van vegan gehakt en olijven
AGNOLI 30.50
Pompoen | gebrande amandel | stracchino kaas | truffel | salie-boter
SCHNITZEL25.50
Saus naar keuze | room-, peper-, Stroganoff of kaassaus
_________________
Nagerechten
PAVLOVA 13.50
Vanillecrème | kersen en kersencompote | geschaafde chocolade | chocolade-crunch ijs
GOLDEN CHAI DESSERT 12.50
Taartje van appelcompote & mousse met smaken van chai | pistache macaron |
gezouten karamel-ijs | slagroom
CHEESECAKE 12.50
Witte chocolade | blauwe bessen | bessencompote | limoen-munt ijs
KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT 14.50
La tur | Port Salut | Utregse oude kaas 1254 | rabel ajo negro | passend garnituur
Lekker met een 10-jaar oude Tawny Port €9.00
Dame blanche10.50
Vanille-ijs | slagroom | chocoladesaus
___________________________________________________
Kinderkerstmenu
Voorgerechten
CARPACCIO 9.50
Pestodressing | jonge rucola | pijnboompitten | Grana Padano
PROSCIUTTO EN MELOEN 9.50
verschillende soorten meloen | gerijpte Parmaham | munt
TOMATENSOEP 5.50
Soepballetjes | groene kruiden
WINTER-CONSOMMÉ 6.50
Paddenstoelen-gyoza | wintergroenten | bieslook | shiitakechips
_________________
Hoofdgerecht
TOEKI TEK 10.50
Broodje hamburger |kipnuggets | friet
VIS DUO 10.50
Zalm | gamba’s | puree | seizoensgroenten
MIXED GRILL 10.50
Kipfilet | biefstukspies | krulfrietjes | gegrilde groenten
_________________
Nagerecht
KERSTDESSERT 8.50
Verrassing van onze chef