Direct naar de contentDirect naar de footer

Viergangenkeuzemenu kerst 2025

Geniet op eerste en tweede kerstdag van een viergangenkeuzediner, speciaal samengesteld door onze chefs. Onder voorbehoud van kleine wijzigingen.

Volwassenen 78.50 - inclusief glas bubbels

Kids 30.00 – inclusief kerstcocktail

_________________

Voorgerechten

CARPACCIO
Sud ‘n’ Sol tomaatjes | geschaafde Grana Padano | truffellak | pijnboompitten | rucola

TATAKI VAN HERTENRUG
Ponzu-gel | rettich | salade van sakura en rucola cress | sesamkrokantje | kimchi-mayonaise

TARTAAR VAN KREEFT & COQUILLE
Ingelegde tomaat | avocadocrème | knoflookschuim | mizuna salade

OOSTERSE VISIMPRESSIE
Uramaki kreeft met mango en roomkaas | zalmceviche | krokante sushirijst met tonijntartaar

TOMAAT
Tomatencompote | zoetzure tomaat | knoflookschuim | pistache | basilicum-olie

_________________

Tussengerechten

ROMIGE PASTINAAKSOEP
Truffel | pastinaakchips | bieslook-olie

WINTER-CONSOMMÉ
Paddenstoelen gyoza | wintergroenten | shiitakechips

KREEFTENBISQUE
Saffraan-room | Hollandse garnalen | bieslook-olie

_________________

Hoofdgerechten

HERTENBIEFSTUK & HAZENPEPER
Pastinaak | truffelaardappel | krokante shiitake | zwarte knoflookjus

TOURNEDOS
Haricots verts met spek | paddenstoelen | romige kalfsjus met een hint van mosterd
Supplement eendenlever€6.50

ZEETONG 300gr.
Gekonfijte winterwortels | kappertjes | peterselie | beurre noisette

BLACK COD
Paksoi |misolak | geroosterde bloemkoolpuree | sesam | misoschuim

KERSTTUINTJE
Kruidige aardappelpuree | wintergroenten; gekarameliseerde wortel – gerookte biet – geroosterde bloemkool | hartige crumble van vegan gehakt en olijven

AGNOLI
Pompoen | gebrande amandel | stracchino kaas | truffel | salie-boter

_________________


Nagerechten

PAVLOVA
Vanillecrème |kersen en kersencompote | geschaafde chocolade | chocolade-crunch ijs

GOLDEN CHAI-NOËL DESSERT
Taartje van appelcompote & mousse met smaken van chai | pistache macaron| gezouten karamel-ijs | slagroom

CHEESECAKE
Witte chocolade | blauwe bessen | bessencompote | limoen-munt ijs

KAASPLANKJE VAN DE VERSMARKT
La tur | Port Salut | Utregse oude kaas 1254 | rabel ajo negro | passend garnituur
Lekker met een 10-jaar oude Tawny Port €9.00

___________________________________________________

Kinderkerstmenu

Voorgerechten

CARPACCIO
Pestodressing| jonge rucola | pijnboompitten |Grana Padano

PROSCIUTTO EN MELOEN
Verschillende soorten meloen | gerijpte Parmaham | munt

_________________

Tussengerecht

TOMATENSOEP
Soepballetjes | groene kruiden

WINTER-CONSOMMÉ
Paddenstoelen-gyoza | wintergroenten | bieslook | shiitakechips

_________________

Hoofdgerecht

MINI BURGER & FRIENDS
Mini hamburger | krokante kipnuggets | krulfrietjes

VIS DUO
Zalm | gamba’s | puree | seizoensgroenten

MIXED GRILL
Kipfilet | biefstukspies | krulfrietjes| gegrilde groenten

_________________

Nagerecht

KERSTDESSERT
Verrassing van onze chef