Direct naar de contentDirect naar de footer

Congressen

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw congres? Zoek niet verder! Gelegen in het bruisende zakendistrict bieden wij een unieke setting voor nationale en internationale gasten, gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer.

Met maar liefst 8 moderne conferentieruimtes en een oppervlakte vanaf 80m2 tot 750m2 op de begane grond, is ons hotel de ideale plek voor het organiseren van uw evenement. Of het nu gaat om een groot congres of een intieme bijeenkomst, wij hebben de perfecte ruimte voor u. Onze zalen zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes, zoals moderne audiovisuele apparatuur en individueel instelbare climate control. Bovendien zorgen de floor-to-ceiling windows voor veel natuurlijk daglicht en een adembenemend uitzicht.

Bij ons staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Ons ervaren team denkt graag met u mee over de voorbereiding en invulling van uw congres, om ervoor te zorgen dat het geheel aan uw wensen voldoet en vlekkeloos verloopt. Met 202 luxe hotelkamers en suites bieden wij tevens de perfecte accommodatie voor uw gasten, compleet met wellnessfaciliteiten en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij staan klaar om ze met u te bespreken.

Neem contact op

Neem contact op

Wij maken uw bijeenkomst graag onvergetelijk. Geef uw wensen door via de onderstaande link en vraag direct een offerte aan. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op. U kunt ons ook bereiken via telefoon en e-mail voor meer informatie of om uw vragen te bespreken.

T: +31(0)347325921
E: sales@vianen.valk.nl

Offerte aanvragen