Direct naar de contentDirect naar de footer

Events

Elk evenement is uniek! Daarom kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden die perfect aansluiten op uw wensen. Door uw specifieke behoeften te bespreken, garanderen we dat uw evenement een doorslaand succes wordt, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Bij het organiseren van uw evenement staan gastvrijheid, kwaliteit en creativiteit voorop. Dankzij de persoonlijke aandacht van ons toegewijde team, kunt u zich voor, tijdens en na het evenement volledig concentreren op uw gasten. We nodigen u van harte uit om met ons in gesprek te gaan over uw wensen, voorkeuren en alle mogelijke opties.

In deze tijd is het essentieel om op passende wijze in contact te blijven met uw medewerkers of klanten. Met onze streaming devices bieden wij u een voordelige oplossing om dit te realiseren. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 • +- 15 personen

  Jabra 810 Speakerphone

  +- 15 personen

  Professionele vaste speakerphone voor vergaderruimten, met kristalhelder geluid en plug-and-play connectiviteit. Met standaard compatibiliteit met alle toonaangevende UC-platforms.

  Voordelige oplossing tot aan +- 15 personen.

 • +- 15 personen

  Acendo Vibe AMX Audio Video Control System

  +- 15 personen

  Met dit video-conferencing systeem brengt u gemakkelijk uw vergaderzaal in beeld voor de deelnemers die online deelnemen aan de vergadering.
  Door de geïntegreerde JBL soundbar met microfoon van hoge kwaliteit is iedere deelnemer goed verstaanbaar.
  Het is gemakkelijk aan te sluiten d.m.v. USB.

  Voordelige oplossing tot aan +- 15 personen.

Klein fysiek publiek, groot bereik

Klein fysiek publiek, groot bereik

Elkaar zowel live als online ontmoeten, dat is de wens die we steeds vaker krijgen van onze gasten als het gaat om vergaderen onder de huidige omstandigheden.

Uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang. Valk Exclusief denkt dan ook graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken!

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Neem contact op

Wij maken uw bijeenkomst graag onvergetelijk. Geef uw wensen door via de onderstaande link en vraag direct een offerte aan. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op. U kunt ons ook bereiken via telefoon en e-mail voor meer informatie of om uw vragen te bespreken.

T: +31(0)347325921
E: sales@vianen.valk.nl

Offerte aanvragen