Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart groepen

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Sashimi

    Zalm | tonijn | coquille “yuzu dressing” | 2 nigiri ossenhaas | Japanse mayonaise | gember | wakame | sojasaus | wasabi

  • Carpaccio Grande

    Carpaccio van runderlende | gemengde sla | cherry tomaat | geschaafde kaas | pijnboompitten | dressing naar keuze; truffelmayonaise of kruidendressing

  • Kreeftensoep

    Rivierkreeftenstaartjes | cognac | room

  • Gebakken champignons

    Ham | toast | kruidenboter

    vegetarische variant met paprikablokjes

  • Bietentartaar *

    Spicy “wortel”eigeel | geitenkaas crumble | krokant van truffelaardappel

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Tournedos

    18,50

    Haasbiefstuk (210 gr) | bospaddenstoelen | spinazie | portsaus

  • Mixed grill

    Haasbiefstuk | lamsfilet | kipfilet | gemarineerd buikspek | harissa | pepersaus

  • Saté

    Gemarineerde kipsatéspies (210 gr.) | grove atjar | cassave kroepoek | zoetzure komkommer | satésaus | krulfriet | mayonaise
    vegetarische variant met champignons

  • Gevulde varkenshaas

    Tomatenroomkaas | rucola | Parmaham | romige pestosaus

  • Zalm

    Sesam-kruidenkorst | gele wortelpuree | Oosterse groenten | “spicy” Hollandaise-saus

  • Couscous *

    Couscous salade | tiki masala jus | lamskruiden vega worstje

    * Vegetarisch
  • 80/20 Lamsfilet

    100 gr.) couscous salade | tiki masala jus
    vegetarische variant met lamskruiden vega worstje

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    Vanille-ijs | slagroom | huisgemaakte chocoladesaus

  • Cheesecake

    Bosvruchtencompote | yoghurt-bosvruchten ijs | slagroom

  • Bounty

    Chocolade biscuit | witte melkchocolade | kokos | ananas coulis | ananas ijs

  • All chocolat

    Rocky road | witte chocolade ijs | canneloni met witte chocolademousse | huisgemaakte chocoladesaus | krokant van amandelpraline