Direct naar de contentDirect naar de footer

Paas Live Cooking

Op 1e paasdag bent u van harte welkom in ons Live Cooking restaurant!

Hotel Vianen presenteert ook dit jaar weer het “Live Cooking paasbuffet”, vanuit het luxe open-keuken-concept. Het keukenteam bereidt hier uw gerechten à la minute.

De uitgebreide “Live Cooking” keuken bestaat uit:

  • Diverse luxe voorgerechten
  • Stel je eigen wok gerecht samen
  • Royaal assortiment aan oosterse gerechten
  • Verschillende soorten vis- en vlees gerechten a la minute voor u gebakken
  • Een uitgebreid saladebuffet
  • Luxe desserbuffet
  • Ook is er een mogelijkheid om vegetarische gerechten voor u te bereiden

Voor de kinderen is er een kinderkeuken aanwezig. Hier kunnen ze zich vermaken met film kijken en koekjes bakken. Ook is er voor ze een speciaal kinderbuffet en een snack muur.

We zien u graag tijdens Pasen!

Het buffet sluit om 21.00 uur.



Onderstaande prijzen zijn inclusief bier, wijn en frisdranken tijdens het buffet:

Prijzen:

volwassenen 1e Paasdag € 67,50 p.p.

kinderen 4t/m 11 jaar: € 33,50

kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

(Wij hanteren geen speciale tarieven voor gasten met een gastric bypass)

Reserveren is noodzakelijk