Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Ontdek de rijke smaken van ons wildmenu bij Van der Valk Vianen. Van verfijnde hertencarpaccio en een hartige wildschnitzel tot de perfecte hertenbiefstuk en malse eendenborst. Elk gerecht is met zorg samengesteld en benadrukt het beste van het seizoen. Sluit uw diner af met een klassieke crème brûlée en combineer gerechten met één van onze geselecteerde wijnen of een lokaal biertje voor de ultieme beleving. Reserveer eenvoudig uw tafel via de knop en geniet van een avond vol karakter, warmte en echte verwennerij.

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Hertencarpaccio

    16,50

    Geroosterde hazelnoten | bramen | gemarineerde tomaat | Grana Padano | rucola | truffelmayonaise

  • Wild proeverij

    18,00

    Hertencarpaccio | wildpaté | wildbitterbal | seizoenssoepje

  • Bospaddenstoelensoep

    9,50

    Bospaddenstoelen | truffelolie | croutons

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Wildschnitzel

    25,50

    Zuurkoolstamppot | bospaddenstoelen en spek | geschaafde kaas | rucola | jachtsaus

  • Hertenbiefstuk

    28,50

    Truffelrisotto | geroosterde wortel | koningsboleet | donkere wildsaus

  • Eendenborst

    29,50

    Pompoenpuree | spruitjes en spek | sinaasappel-portsaus

Dessert

Dessert

Dessert
  • Crème brûlée

    9,00

    Speculaas | slagroom | stoofpeer-ijs