Direct naar de contentDirect naar de footer

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen Kom culinair genieten met vrienden en/of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.

Al vele jaren organiseren wij elke week onze befaamde zondagsbrunch in één van onze sfeervolle zalen. Onze zondagsbrunch biedt U de uitstekende gelegenheid om met uw familie, vrienden of vereniging culinair te genieten.

Het buffet bestaat uit verschillende eilanden:

  • Een grillbuffet, onze kok grilled à la minute heerlijke vleesgerechten voor u en worden aangeboden met heerlijke frisse salades
  • Een Oostersbuffet, heerlijke warme gerechten uit het Oosten uiteraard geserveerd met nasi en bami
  • Een vleesbuffet, een spiegel vol met verschillende vleeswaren en huzarensalade, daarbij uitgebreide warme vleesgerechten
  • Een visbuffet, een spiegel met gerookte vissoorten en tevens warme visgerechten

Alle gerechten worden met passende groenten en aardappelgarnituur geserveerd. Tevens is er een uitgebreid assortiment aan luxe broodsoorten. Voor de kinderen hebben we een apart buffet met frietjes, snacks en poffertjes en kunnen ze koekjes bakken. Ook is er een leuke spellenmap, een kleurplaat en draaien we een tekenfilm.

Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange. Ter afsluiting is er een gevarieerd dessertbuffet met o.a. slagroomsoesjes, bavaroises, vers fruitsalade, slagroom en is er een ijscokar.

0347 325959 of vianen@valk.com

Volwassenen € 27,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 12,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

(Tijdens feestdagen gelden andere tarieven)

(Conform de Corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid dient u bij uw reservering aan te geven uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat, inclusief de samenstelling van deze huishoudens. Zolang de overheidsmaatregelen betreffende Corona gelden, houden wij ons ook aan de 1,5 meter afstand tussen verschillende huishoudens)