Direct naar de contentDirect naar de footer

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen vanaf 11.00 uur. Kom culinair genieten met vrienden en/of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.

Al vele jaren organiseren wij elke week onze befaamde zondagsbrunch in één van onze sfeervolle zalen. Onze zondagsbrunch biedt U de uitstekende gelegenheid om met uw familie, vrienden of vereniging culinair te genieten.

Vanaf 11.00 uur verwelkomen wij U met een champagnecocktail, waarna we om 11.30 uur ons grandioos eilandenbuffet openen.

Het buffet bestaat uit verschillende eilanden:

  • Een grillbuffet, onze kok grilled à la minute heerlijke vleesgerechten voor u en worden aangeboden met heerlijke frisse salades
  • Een Oostersbuffet, heerlijke warme gerechten uit het Oosten uiteraard geserveerd met nasi en bami
  • Een vleesbuffet, een spiegel vol met verschillende vleeswaren en huzarensalade, daarbij uitgebreide warme vleesgerechten
  • Een visbuffet, een spiegel met gerookte vissoorten en tevens warme visgerechten

Alle gerechten worden met passende groenten en aardappelgarnituur geserveerd. Tevens is er een uitgebreid assortiment aan luxe broodsoorten. Voor de kinderen hebben we een apart buffet met frietjes, snacks en poffertjes en kunnen ze koekjes bakken. Ook is er een leuke spellenmap, een kleurplaat en draaien we een tekenfilm.

Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange. Ter afsluiting is er een gevarieerd dessertbuffet met o.a. slagroomsoesjes, bavaroises, vers fruitsalade, slagroom en is er een ijscokar.

Om 14.00 uur eindigt de brunch.

Volwassenen € 27,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 12,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

(Tijdens feestdagen gelden andere tarieven)

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten