Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol en culinair
Sfeervol en culinair

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Reserveer direct

Lunch en diner

Van 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u gebruik maken van onze uitgebreide à la carte kaart waarin u een grote variëteit van smaakvolle gerechten aantreft voor de lunch en het diner. Reserveer direct

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance Reserveer direct

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Vianen opent dagelijks om 06.30 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor ons uitgebreide ontbijtbuffet.
A la Carte restaurant

A la Carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Terras

Terras

Geniet van een drankje om de dorst te lessen, een uitgebreide lunch of een overheerlijk diner. Bij ons bent u aan het juiste adres! Iedere zonnige dag is het terras geopend van 11.00 tot 23.00 uur.  Zeker weten of het terras geopend is? Neemt u contact op met één van onze receptionist(e) op 0347-325959!
Live Cooking

Live Cooking

Onbeperkt eten en drinken! Iedere vrijdag, zaterdag en zondag voor een vaste prijs en altijd dezelfde kwaliteit!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen Kom culinair genieten met vrienden en/of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
3382 beoordelingen
Merel
Hotel Vianen - Utrecht 
Was top

Was een prima etentje. Goede bediening en lekker gegeten.