Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol en culinair

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Reserveer direct

Lunch en diner

Van 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u gebruik maken van onze uitgebreide à la carte kaart waarin u een grote variëteit van smaakvolle gerechten aantreft voor de lunch en het diner. Reserveer direct

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance Reserveer direct

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Vianen opent dagelijks om 06.30 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor ons uitgebreide ontbijtbuffet.
A la Carte restaurant

A la Carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Dinerdeal

Dinerdeal

Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in Van der Valk Hotel Vianen!
Live Cooking

Live Cooking

Onbeperkt eten en drinken! Iedere vrijdag, zaterdag en zondag ongeremd genieten van wat onze keuken U te bieden heeft.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen vanaf 11.00 uur. Kom culinair genieten met vrienden en/of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
3382 beoordelingen
Paul
Hotel Vianen - Utrecht 
Genieten van alles

Heel fijn eten, super leuk, en kwalitatief goed personeel, top.