Direct naar de contentDirect naar de footer
Lunch en diner
Lunch en diner

Van 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u gebruik maken van onze uitgebreide à la carte kaart waarin u een grote variëteit van smaakvolle gerechten aantreft voor de lunch en het diner. Reserveer direct

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance Reserveer direct

Sfeervol en culinair

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Reserveer direct

Restaurants

Er is nog geen Live Cooking.

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen!

Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

A la Carte restaurant

A la Carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Terras

Terras

Geniet van een drankje om de dorst te lessen, een uitgebreide lunch of een vroeg diner. Bij ons bent u aan het juiste adres! Iedere zonnige dag is het terras geopend van 08.00 tot 22.00 uur.  (keuken geopend van 11.00 - 22.00 uur)
Lounge

Lounge

Een heerlijk kopje koffie of een gezellige borrel? Wij ontvangen u graag tussen 08.00 - 22.00uur.
Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Vianen opent dagelijks om 06.30 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor ons uitgebreide ontbijtbuffet.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen Kom culinair genieten met vrienden en/of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.  Let op: 10,17 en 24 juli 2022 vindt de brunch plaats op de begane grond.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
4166 beoordelingen
Jacqueline
Hotel Vianen - Utrecht 
Leuk en lekker voor een keer

Grote zaal met veel mensen dus druk en wat rumoerig maar niet erg storend. Zeer ruime keus in eten. Veel en vriendelijk personeel.