Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol en culinair
Sfeervol en culinair

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Reserveer direct

;
Lunch en diner

Van 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u gebruik maken van onze uitgebreide à la carte kaart waarin u een grote variëteit van smaakvolle gerechten aantreft voor de lunch en het diner. Reserveer direct

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance Reserveer direct

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Vianen opent dagelijks om 06.30 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor ons uitgebreide ontbijtbuffet.
A la Carte restaurant

A la Carte restaurant

Helaas is ons restaurant op vrijdag 14 december vanaf 14.00 uur gesloten. Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor U klaar.
Live Cooking

Live Cooking

Onbeperkt eten en drinken! Iedere vrijdag, zaterdag en zondag ongeremd genieten van wat onze keuken U te bieden heeft. Ook is er op vrijdag Kenny koken!
Kenny koken

Kenny koken

Heeft u kinderen en wilt u deze meenemen voor een avondje uit eten? Elke vrijdag organiseren wij Kenny Koken. Laat uw kinderen experimenteren met koken, terwijl u zelf dineert in ons Live Cooking restaurant. Vanaf 6 juli t/m 15 september vindt het Kenny Koken plaats op de begane grond.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen vanaf 11.00 uur. Kom culinair genieten met vrienden of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
2560 beoordelingen
l de ruijter
Hotel Vianen 
genieten in de valk restuarant is voor ons safe genieten, wij willen niets anders ,klasse

goede service,kwalitatief voor een goede prijs,bediening was uitstekend, warme sfeer,compliment voor medewerker[ Bram aan de kassa] hoort gewoon bij jullie uitstraling, uit eten en toch thuis, zo voelen wij ons thuis bij van der valk in vianen