Direct naar de contentDirect naar de footer
Lunch en diner
Lunch en diner

Reserveer direct

Zondagsbrunch & Live-cooking
Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Reserveer direct

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten. U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer bijvoorbeeld te lunchen, dineren of brunchen!

Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

A la Carte restaurant

A la Carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Terras

Terras

Geniet van een drankje om de dorst te lessen, een uitgebreide lunch of een vroeg diner. Bij ons bent u aan het juiste adres! Iedere zonnige dag is het terras geopend van 08.00 tot 22.00 uur.  (keuken geopend van 11.00 - 22.00 uur)
Lounge

Lounge

Onze bar en lounge worden vernieuwd! Vanaf 31 mei tot en met half augustus zijn de bar en lounge gesloten.
Ontbijt

Ontbijt

Het restaurant van Hotel Vianen opent dagelijks om 06.30 uur haar deuren om zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor ons uitgebreide ontbijtbuffet.
Live Cooking

Live Cooking

Iedere zondag onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs en altijd dezelfde kwaliteit!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen Kom culinair genieten met vrienden en/of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.
Paasbrunch

Paasbrunch

Op 1e en 2e Paasdag bent u van harte welkom tijdens onze Paasbrunch!
Reviewz
Gemiddelde score:
9,4
4230 beoordelingenAlle beoordelingen
Mike
Hotel Vianen - Utrecht 
Genieten was het

Er was bij ons een wat oudere serveerster met een bril.Zij was zeer vriendelijk en accuraat.fijne bediening dus.heel erg bedankt.