Direct naar de contentDirect naar de footer
Lunch en diner
Lunch en diner

Van 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u gebruik maken van onze uitgebreide à la carte kaart waarin u een grote variëteit van smaakvolle gerechten aantreft voor de lunch en het diner. Reserveer direct

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance Reserveer direct

Sfeervol en culinair

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Reserveer direct

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

A la Carte restaurant

A la Carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance om te genieten van de lekkerste gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere zondag is er een brunch in Hotel Vianen Kom culinair genieten met vrienden en/of familie van onze bijzondere Zondagsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
3382 beoordelingen
R. Taal
Hotel Vianen - Utrecht 
TOP RESTAURANT!

Het varkenshaasje en tournedos waren echt TOP. Zag er prachtig uit en smaakte uitstekend! De bediening ook dik in orde en er werd door de dames en heren van de bediening vriendelijk op gewezen dat er om 20:00 uur geen drank meer op tafel mocht staan. De sfeer (een 8 gegeven) zou zeker een 10 zijn geweest als er geen corona maatregelen zouden zijn geweest. Daar kan van der Valk dus niets aan doen. Wij komen 100% zeker hier terug! (bonnr. 1467401)