Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalverhuur Utrecht-Vianen

Op zoek naar een inspirerende locatie in de omgeving van Utrecht voor uw vergadering, meeting of congres? Bij ons veelzijdige zalencomplex kunt u een zaal huren in Utrecht-Vianen. Met diverse zalen die perfect zijn voor zowel zakelijke bijeenkomsten als privé-evenementen, bieden wij een persoonlijke en gastvrije benadering om ervoor te zorgen dat uw gasten zich helemaal op hun gemak voelen. Onze zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en een comfortabele inrichting, en Vianen is gemakkelijk bereikbaar vanuit Utrecht en andere steden in de regio. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek waarom zoveel bedrijven kiezen voor zaalverhuur in Vianen, nabij Utrecht.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  5 boardrooms van 35m2 tot 80m2

  Tot 12 personen
  Tot 80 vierkante meter
  2,80 meter hoge zaal
  LCD scherm aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Congres zalen

  Vergaderzaal

  Congres zalen

  8 zalen van 80m2 tot 750m2

  Tot 700 personen
  Tot 750 vierkante meter
  3,20 tot 3,60 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zalen

  Vergaderzaal

  Flexibele zalen

  9 zalen van 40m2 tot 200m2

  Tot 700 personen
  Tot 200 vierkante meter
  2,80 meter hoge zaal
  LCD scherm/Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom zaalverhuur Utrecht-Vianen?

Waarom zaalverhuur Utrecht-Vianen?

Zaalverhuur Utrecht-Vianen bij Hotel Van der Valk Vianen biedt tal van voordelen voor uw evenement. Ons hotel beschikt over diverse zalen, ideaal voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals vergaderingen, bedrijfsfeesten, bruiloften en condoleances. Wij leveren maatwerk en passen de inrichting van de zalen aan op uw wensen en de sfeer van uw evenement. Ons ervaren team zorgt voor een perfecte ambiance en een vlekkeloze uitvoering. Heeft u specifieke ideeën voor zaalverhuur in Utrecht-Vianen? Wij denken graag met u mee en bieden flexibele oplossingen voor elke gelegenheid. Zoekt u zaalverhuur in Utrecht-Vianen, wilt u een zaal huren in Utrecht of een vergaderzaal huren in Utrecht? Bij Hotel Van der Valk Vianen vindt u de perfecte ruimte en uitstekende service voor een onvergetelijk evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij uw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Bekijk alle mogelijkheden

Vraag zaalverhuur Utrecht-Vianen gemakkelijk online aan

Vraag zaalverhuur Utrecht-Vianen gemakkelijk online aan. Wilt u zaalverhuur Utrecht-Vianen snel en eenvoudig regelen? Schakel ons in om dit voor u te realiseren. Voor uw gasten is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Daarnaast kunt u kosteloos gebruikmaken van wifi en profiteren van de natuurlijke lichtinval in onze zalen. Onze comfortabele stoelen zorgen ervoor dat uw gasten zonder rugklachten de dag doorkomen. Ieder evenement vraagt om flexibiliteit, en dat is precies wat ons hotel biedt. Ons team bespreekt van tevoren al uw wensen en zorgt voor een perfecte organisatie van uw evenement. Wanneer zien wij uw reservering voor zaalverhuur Utrecht-Vianen tegemoet?

Zaal huren in Utrecht-Vianen bij Van der Valk Vianen

Op zoek naar de ideale locatie voor uw evenement of vergadering in Utrecht-Vianen? Bij Van der Valk Vianen kunt u gemakkelijk een zaal huren die aan al uw wensen voldoet. Of het nu gaat om een conferentie, bruiloft of zakelijke bijeenkomst, wij bieden diverse ruimtes die flexibel aanpasbaar zijn aan uw behoeften. Ontdek onze betaalbare zaalhuurprijzen en geniet van professionele service en moderne faciliteiten. Maak uw bijeenkomst onvergetelijk met Van der Valk Vianen. Reserveer vandaag nog uw zaal of vergaderarrangement in Utrecht-Vianen!

Vraag zaalofferte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
3256 beoordelingen
Alle beoordelingen
fantastisch hotol
Hotel Vianen-Utrecht P.M. van Zwam 

Ook deze keer weer genoten van alles wat v. d. Valk geboden heeft , We zouden niet weten welk ander hotelketen het beter zou doen, en wat de meerwaarde zou zijn ! v .d Valk is top , en onze uitstapjes zeker voor vele herhalingen vatbaar waar ook in Nederland, of misschien eens in buitenland , en hopelijk???..... in de toekomst ook een v. d .Valk hotel in Parijs. want dat is er jammer genoeg niet

TripAdvisor