Direct naar de contentDirect naar de footer
Moderne vergaderzalen met daglicht
Moderne vergaderzalen met daglicht

Voor de perfecte vergaderomstandigheden

Zeeën van ruimte in onze zalen

Hotel Vianen is dé ideale business locatie van midden Nederland

Tot in de puntjes verzorgd

Met 22 zalen, een maximale capaciteit van 2000 personen en een enthousiast banqueting team bent u bij ons aan het juiste adres

Powered by GooglePowered by Google

MEETINGS & EVENTS

Met maar liefst 22 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Vianen de perfecte locatie voor ieder evenement. Door de centrale ligging is het hotel gunstig gelegen voor gasten uit het hele land.

Ontdek de veelzijdigheid van onze locatie. Bent u op zoek naar een locatie voor een succesvolle meeting, informatieve training, meerdaagse conferentie of voor de organisatie van een beurs? Kom langs en wij nemen u alle zorgen uit handen.

Waarom Van der Valk Hotel Vianen?

 • Centraal gelegen aan de A2 & A27
 • 22 Multifunctionele zalen
 • Voorzien van daglicht en airconditioning
 • Gratis Wi-Fi in het gehele hotel
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Verantwoord samenkomen

  De wens om elkaar te ontmoeten in deze lastige tijd is en blijft daar. Wij krijgen vaak de vraag of men nog bij ons terecht kan voor een zakelijke bijeenkomst.

  Wij houden de maatregelen vanuit het RIVM en de Overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat te allen tijden voorop.

  Deze maatregelen vragen uiteraard enige flexibiliteit en aanpassingen vanuit Van der Valk. Wij zetten ons maximaal in om uw meeting zo verantwoord mogelijk te laten verlopen.

  Lees meer
 • Offerte aanvragen

  Een persoonlijke en gastvrije benadering zijn onze standaard voor het organiseren van mooie en exclusieve evenementen bij Van der Valk Hotel Vianen.

  Wij hebben een gedreven en ervaren salesteam dat u graag adviseert. Niks is ons te gek en we denken graag mee om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken.

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Laat uw wensen achter in het aanvraagformulier en wij stellen een offerte voor u op.

  Offerte aanvragen

22 inspirerende zalen in het hartje van het land

Reviewz
Gemiddelde score:
8,3
15 beoordelingenAlle beoordelingen
Hotel Vianen - Utrecht 
Medewerkers overal Top. Behalve in restaurant... "oh uw tafels zijn daar ergens achteraan"... niet meelopen geen introductie tot buffet,.. en... dat was nog het meest beschamend,.... er waren blijkbaar 4 mensen op een verkeerde, niet ingedekte tafel gaan zitten,... en niemand kwam even helpen of regelde couverts..."ze zitten verkeerd,.. oh als u dat wil dan kunt u het van die tafel pakken". Ook werden er bij niemand borden uitgehaald... Samenvatten was de lunch een "zoek-het-zelf-maar-uit-ervaring"